L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de gener del 2013

El govern municipal inverteix 198.000 euros en la urbanització de l'escoleta de la platja

Les obres iniciades tal com estan ara


L’Ajuntament ha iniciat les obres d’urbanització de l’escoleta de la platja i de la zona de l’entorn, un projecte valorat en 198.000 euros. L'estat de les obres després d'una setmana és el que veieu a les fotografies. Cliqueu damunt per a fer més grans.

La noticia de les obres havia estat anunciada per l’alcalde, Jordi Joan, en el plenai passat quan va avançar que vist la previsió del bon exercici pressupostari del 2012, el govern municipal havia decidit executar i adjudicar l’obra d’urbanització de la plaça “que està pendent i que és necessària si volem posar en funcionament l’escoleta”. 

La cosa lògica i normal és que l’escola s’hagués construït en una zona urbanitzada i acabada: amb la seua tanca perimetral i portes d’accés, el seu pati, les seues voreres,  els carrers adjacents asfaltats… 

Així "d'urbanitzada"van deixar l'escoleta. Cliqueu damunt per engrandir.
No és massa normal actuar com el PP: executar l’obra enmig d’una plaça sense urbanitzar i damunt construir només l’edifici escolar, totalment pelat, però sense fer i sense acabar el demés: ni les voreres, ni les tanques perimetrals ni portes, ni patí…  I damunt de no fer-ho, s’han passat un nay donant la llanda i demanant al nou govern que la posara en funcionament quan sabien que això era imposible perquè no reunia les condicions que calen per obrir-se  com a centre infantil.

Les obres d’urbanització ja están iniciades i pel que es pot observar i podeu vore en les fotografies, els primers treballs han anat dirigits a traure nivells, marcar les voreres i el límit total del recinte educatiu i iniciar els fonaments de la tanca perimetral.  


Una escola en el millor lloc?

Doncs no,  si anem a fer cas dels comentaris. No està al millor lloc. Són molts els propietaris dels 250 habitatges de la Sardina que consideren el projecte mal ubicat, i haurien preferit que la escoleta  s’hagués executat dins del solar d’enfront. El solar del qual parlem i la seua situació respecte a l'escoleta es pot vore en les següents fotografies. Cliqueu damunt per engrandir-les.

Les obres i la situació del solar esmentat


Com es pot vore perfectament, el solar de propietat municipal està a uns  metres només, és un solar que dona a tres carrers, amb bona llum, aire i sol, i amb una superficie d’uns 700 metres. L’edifici de l’escoleta ocupa una superficie en planta sobre els 300 metros. 

La decisió del PP ha servit per desfer una plaça pública, una de les poques que hi havia a tota la platja amb l’agreujant que era prou gran per poder establir una zona enjardinada, de jocs per a menuts… tal com desitjava el veïnat de la Sardina, tal com estava previst i així s’havia anunciat en moltes i moltes assemblees de la comunitat de la Sardina  en passades legislatures.

I de colp i volta, sense dir res a ningú,el PP posa enmig de la plaça una escoleta i deixen morir-se de risa el solar de propietat municipal que està nomes a uns metres, els pocs metres que té el carrer que el separa de l’escoleta.
-

2 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

El lloc que assenyaleu, solar municipal, ja va ser indicat per mon pare i altres veïns com alternativa, i amb el fi de que no es llevaren plaçes d'apàrcament que tanta falta fan , sobre tot els Dissabtes, i en eixe solar es portara a cap el previst : Una zona veda amb una pista d'atletisme alrededor .

Però bé, ara estem contents doncs ens asfalten el carrer i fan una placeta entre l'escoleta i el Coral II, no hi ha mal que per be no vinga ...

Anònim ha dit...

Teòricament a qui va dirigida esta escoleta? Tants xiquets de 0-3 anys hi ha a la platja?