L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 6 de gener del 2013

El govern del PP de Rajoy blinda les autopistes contra els moviments de “#novullpagar”¿ Serà, potser perquè pensa prorrogar-nos el pagament?



El govern espanyol ha modificat amb l’any nou la llei de trànsit de seguretat viària per evitar nous moviments com el #novullpagar. La modificacio de la llei atorga als cobradors dels peatges el d'agents de l'autoritat i els obliga a denunciar els impagaments dels conductors, fins i tot amb fotografies fetes per ells mateixos i la seua versió dels fets tindrà valor provatori en cas de litigi judicial. 

Compromís critica la mesura 

El portaveu de Compromis, Enric Morera, ha estat una de les primeres veus de l'àmbit polític que s'ha referit al canvi normatiu, fet de manera “discreta” pel govern de Rajoy, i ha dit que “és vergonyós que el govern del PP es dedique a legislar per a beneficiar a una empresa privada en comptes de vetllar per l’interès general alliberant de peatge autopistes com l’AP7”

El govern del PP ha establert una ofensiva conjunta amb l’empresa concessionària de l’AP7 per a combatre moviments ciutadans com el ‘No vull pagar’ i al canvi normatiu se suma la substitució de les postes amb personal per cobrar el peatge per màquines per a pagar en efectiu.

Morera ha recordat que la manera d’actuar del PP i la nova esta situació fa pensar que el govern central “es planteja una nova pròrroga en la concessió d’aquesta autopista, cosa que no podem tolerar que les valencianes i els valencians perquè és una infraestructura que ja hem pagat sobradament” 

Morera ha recordat que “mentre el PP s’afirma que ara no hi ha diners per a realitzar un rescat de l’AP7, hem pogut comprovar com es rescaten autopistes radials de Madrid totalment deficitàries”. 
 
També ha recordat el sindic de Compromís que l’alliberament de l’AP7 és l’alternativa més beneficiosa, tan econòmicament com de des d’un de vista mediambiental, per als valencians i més quan pensem que s’han de construir moltes variants en el territorio que no serien necessàries amb una AP7 lliure de peatge. 
-