L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de gener del 2013

Curs de monitor de temps lliure

Els interessats podran inscriure’s fines el 8 de febrer en el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i Reed 21, amb el suport de l’Institut Valencià de la Joventut. 

El curs tindrà lloc entre els dies 9 de febrer i 25 de maig, els dissabtes en horari de matí i vesprada, en la Casa de la Cultura de Tavernes. Per a poder realitzar-lo, cal arribar a un mínim de 25 inscrits, mentre que el màxim d’alumnes està fixat en 35 persones. El curs està reconegut i homologat per l’IVAJ i té un cost de 185 euros, amb una durada de 250 hores repartides entre la fase lectiva i la fase de pràctiques.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha assenyalat que "tenim un compromís amb els jóvens de Tavernes i per això hem engegat esta iniciativa, que mai s’havia fet a Tavernes, per a donar resposta a una demanda feta pels jóvens de la ciutat. Des de l’Ajuntament de Tavernes procurem facilitar la millora del futur professional de la joventut”.

L’objectiu del curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i Reed 21, és que els participants puguen adquirir una formació bàsica, amb coneixements tècnics i pràctics, dins de l’àmbit de l’animació de temps lliure infantil i juvenil, i pretén formar-los com a monitors capaços d’organitzar activitats d’educació en el temps lliure per a xiquets i jóvens.

El curs constarà de cinc àrees que abordaran l’educació en el temps lliure, l’àrea psicosocial, el context de la intervenció de l’animació, la planificació d’activitats en temps lliure i les tècniques i recursos per a la intervenció, monogràfics, ludoteques i discapacitats. Els alumnes que obtinguen la qualificació d’aptes en les dues etapes del curs obtindran un certificat expedit per l’IVAJ.
-