L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de gener del 2013

Compromís denuncia el lamentable estat del Palau de Les Arts, amb el deteriorament de la façana que pot caure a trossos a terra.

El grup parlamentari Compromís ha denunciat avui que la façana del Palau de les Arts Reina Sofia de la Ciutat de Les Arts i Les Ciències de València presenta un aspecte totalment deteriorat, amb la capa exterior bufada, com es pot apreciar en la fotografia de Compromís. Aquesta obra de l'arquitecte Calatrava hauria tingut un cost sobre els 400 milions d'euros.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat al respecte que “amb els diners que ha costat aquest edifici no està justificat el seu deteriorament, és per això que anem a registrar en Les Corts Valencianes una sèrie de preguntes perquè el govern del PP explique si ha comprovat si hi ha risc de despreniment de la capa exterior de la façana i si té prevista la seguretat de les persones que passen per davall de l’edifici”.


Compromís  vol saber si el Consell pensa fer algun tipus de reclamació a la direcció de l’obra de l'edifici ja que s’entén que este estat tan lamentable de la façana es tracta d’un vici constructiu que no havia d’haver aparegut amb els anys que té el Palau de Les Arts.


“La Ciutat de Les Arts i Les Ciències, amb el venciment d’obligacions financeres que s’hauran d’assumir enguany, suposarà per a la Generalitat un desemborsament de 250 milions d’euros en 2013, així que no és raonable que, amb la barbaritat de diners que ens està costant al valencians pagar i mantindre aquesta infraestructura,  els seus edificis presenten els  defectes de construcció que els fan lluir un aspecte deplorable”.


Per a Oltra “novament queda demostrada la incompetència d’un govern que gastant-se tants diners, té la Ciutat de Les Arts i Les Ciències en mal estat i no reclama als responsables dels defectes la seua reparació. Estem davant d’una deixadesa de funcions difícilment comprensible des del punt de vista ciutadà”.

 La noticia en altres mitjans:



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fort! L'obra "estrella" del PP "por los suelos".

Anònim ha dit...

400 € ? Molt barat crec jo?

Aprofitant que parleu de façanes jo demanaria al govern que li donarà una mà de vernis a les finestres i les portes exteriors de l'Ajuntament que ja donen pena de vore.
I una mà de pintura als ferros de l'entrada que estàn oxidats.


Se que no te res a vore amb el tema de la noticia pero aprofite per a dir-ho.

Robinjut ha dit...

Si cau el sostre, vindrà Calatrava, parlarà 3 ó 4 hores amb el que quede del Palau fins que li diga: "No me toques, déjame como estoy" i els del PP li faran cas.
Spain is different.
València mofa, befa i burla.

Enrique Estruch ha dit...

Fidel reflexe dela nostra comunitat : Molt bonica per fora però no flota...

Enrique Estruch ha dit...

Fidel reflexe dela nostra comunitat : Molt bonica per fora però no flota...