L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de desembre del 2012

Tavernes prepara els centres públics per a formar part de la Xarxa de Centres Educatius Intel·ligents de la Conselleria. El CEIP Divina Aurora serà el primera integrar-s'hi.



CEIP Divina Aurora

L’Ajuntament de Tavernes ultima les actuacions previstes perquè els centres públics vallers formen part de la Xarxa de Centres Intel·ligents, és a dir, el conjunt de centres eductius dotats en tots els seus espais amb recursos TIC per a facilitar l’accés a les tecnologies de la informació i comunicació, tant per a l’alumnat com per al professorat.

A Tavernes el CEIP Divina Aurora serà el primer a entrar dins la Xarxa i el seguiran, per orde Sant Miquel, Magraner i Alfàndec. La inversió de l’Ajuntament de Tavernes en el Col·legi Divina Aurora ha estat sobre els 11.000 euros, amb la qual cosa l’Ajuntament j ha complit el compromís de la instal·lació i treballs que li pertocava, ara només cal que la Conselleria complesca perquè l’escola reba les dotacions. La regidora Pilar Altur ha indicat que s’està a l’espera de la convocatòria en el DOCV per aconseguir l’accés a la Xarxa, a la qual es confia tinguen accés la resta de centres públics en dos o tres anys.

L’Ajuntament de Tavernes, com a representant del centres públics Divina Aurora, Magraner, Sant Miquel i Alfàndec,  preveu un protocol de treball conjunt amb la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a poder integrar-los de forma progressiva en la Xarxa de Centres Educatius Intel·ligents.

L’Ajuntament ve efectuant des de fa mesos el cablejat, el muntatge de les pissarres digitals interactives i els projectors en els diferents espais dels centres. El projecte es va iniciar el passat 2011 i s’espera firmar el protocol de col·laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria proximament.
-