L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de desembre del 2012

Tavernes contractarà durant un mes 11 persones aturades agrícoles



El Servici Públic d’Ocupació Estatal (SPEE) ha adjudicat a Tavernes una subvenció que permetrà contractar onze peons agrícoles durant un mes. Aquesta ajuda s'emmarca dins dels plans per a atendre finançament d’obres i serveis que pal·lien la desocupació agrícola eventual.

La subvenció rebuda es de 13.278 euros i anirà destinada a la neteja i adequació de cunetes i camins rurals del terme municipal de Tavernes. Les contractacions s'iniciaran el pròxim dilluns, 17 de desembre, i acabaran dimecres 16 de gener.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha valorat positivament el fet “que Tavernes continua rebent ajudes de plans d’ocupació i així contractar veïns. En aquest cas, són 11 persones aturades les que contractem durant un mes, totes del sector agrícola". 

L’Ajuntament ho aprofitarà per a realitzar la neteja i manteniment de les cunetes del terme municipal, vist el paper important que tenen en els episodis de fortes pluges que Tavernes sol patir. Els treballadors netejaran les cunetes de pedres soltes, matolls i malesa amb la finalitat que puguen complir la seua funció de desaiguar, a més de fer la neteja de fem i deixalles. 
-