L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 18 de desembre del 2012

"Que pague la banca", nova campanya de Compromís

Retallades, pujada de l’IVA, impostos a autònoms i famílies: sembla que tots estem pagant aquesta crisi amb el nostre benestar. Però no és veritat. N’hi ha un grup que manté intactes els seus privilegis: la banca. 

VORE VÍDEO 

Des de fa uns anys alguns territoris han anat posant en marxa un impost a la banca. Per això, fa unes setmanes, el Partit Popular va decidir bloquejar aquests impostos creant un a nivell estatal del 0%.


És inacceptable que les víctimes de la crisi l’hagen de pagar dia rere dia, mentres els responsables gaudeixen d’indults, amnisties fiscals i, ara, un impost-fantasma del 0%.

Per això, des de Compromís, volem fer una crida als diputats del Partit Popular per a recapaciten i tiren arrere aquest bloqueig. Si no ho fan, proposarem un impost a nivell estatal per a crear un Fons d’Emergència Social destinat a les víctimes de la crisi.

Diguem ben clar que volem #quepaguelabanca !

Més informació:  



 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molt que se vullga ficar un impost a la banca, el pagaran els usuris de banca. El que cal es baixar es IMPOSTOS!!!!!

Anònim ha dit...

Si se puja impostos a la banca, els pagaran els usuaris de la banca (per injust que siga és la realitat). El que cal fer es baixar IMPOSTOS!!!!

Anònim ha dit...

Si se puja els impostos a la banca, el pagaran els usuaris de banca. El que cal fer és baixar IMPOSTOS!!!!!!

Robinjut ha dit...

Cotorra, dis-li a l'amic anònim que ja ens hem enterat, no cal que li publiques per triplicat!
O es que les publicacions són automàtiques?
Ah, no, no pot ser perque sino eixirien totes les enviades...