L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 23 de desembre del 2012

La paella solidària celebrada al Saló de Ball de la Societat Instructiva Unió Musical va reunir sobre les 140 persones representants d’entitats i associacions de Tavernes



La celebració de la paella solidària s’emmarca dins del projecte d’aconseguir 300 caixes de menjar per a les families necessitades de Tavernes.  Un projecte on cal sobre tot remarcar la implicació dels partits polítics, entitats, associacions i clubs vallers tots en pla d’igualtat, sense ser un més que cap altre, sense cap afany de protagonisme ni considerar-se imprescindible i on cadascú ha aportat el millor de si mateix dins de les seus possibilitats per fer posible l’objectiu: que no passe gana cap família de Tavernes aquest cap d’any.


I arribats ací volem fer un aclariment per acallar uns malentesos: no s’està suplantant cap entitat ni s’està demanant en nom de Càritas ni de Creu Roja, sinó que és una iniciativa on aquestes dues entitats hi participen en pla d’igualtat amb les demés. Això sí: serán les encarregades de repartir tots els queviures obtinguts per conéixer millor la problemática concreta.


Cal destacar de la jornada d’ahir que era la primera vegada que un acte així es feia a Tavernes, un veritable dinar de germanor per una causa justa i digna, desenvolupat en un ambient cordial i on es demostrava que la unió, conviure i treballar plegat per un objectiu és possible a Tavernes. El ticket de la paella valia 5 euros i per fer-la possible han col·laborat la Cadena Hipercongel, del Carrer Major; Fruites i Verdures L'Allero, del Mercat Municipal, Polleria Carol del Mercat Municipal; La Passtisseria German del Mercat Municipal, un carnisser anònim i Disvall i la Societat Musical que va pagar els cafés i facilitar el lloc.


A destaca la confecció realitzada per Enrique Fons, que va asumir la responsabilitat de fer una paella “superespecial” (molt bona Enrique, segons tots els assistents. Tots van quedar contents) i al qual cal agrair el treball i dedicació per fer-la posible.


Com a resum de la situación de la campanya, ens han informat que a hores d’ara hi ha arreplegat en metal·lic al voltant de 3000 euros  i més de 4000 quilos de menjar fins el moment als quals caldrà sumar allò que els valler aporten a la cursa Sant Silvestre (dia 28), el triangular organitzat per l’Atlètic la Vall (dia 30), i el campionat organitzat pel Club de Bàsquet Tavernes (dia 29) i la Sant Silvestre del Tennis del dia 31)


PARTICIPANTS EN LA PAELLA.-

Ajuntament de Tavernes, Creu Roja, Càritas Interparroquial, Societat Instructiva Unió Musical, Associació Veïns, Associació Comerciants, Associació Contra el Càncer, Ames de Casa, Adisva, Partit Popular, Compromís-Bloc, PSOE, Esquerra Unida, Esquerra Republicana, Agival, Club d’Atletisme, Rugby Club, UD Tavernes, Centre Excursionista Tavernes, Grup Muntanya Valldigna Club de Tenis, Club de Bàsquet,  Falla Passeig, Falla la Dula, Falla Cambro, Falla la Via, Falla Prado, Falla Portal, Junta Local Fallera i Banda de Tambors i Cornetes el Fènix.
-