L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 18 de desembre del 2012

La Junta de Seguretat de Tavernes confirma la disminució de robatoris a Tavernes.



La Junta Local de Seguretat Ciutadana ha celebrat la segona reunió ordinària d’enguany i ha confirmat que des de la primera, celebrada el passat mes de març, s’ha confirmat la disminució de robatoris en vivendes i en el terme de Tavernes.

La reunió de la Junta de Seguretat ha comptat amb la presencia de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, José García (en representació de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana), el capità de la Guàrdia Civil de Gandia, Antonio Pérez, el subtinent de la Guàrdia Civil de Tavernes, Antonio Jiménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, l’intendent en cap de la Policia Local, Miguel Chofre, i l’oficial Víctor Martí.

El tema principal de la sessió ordinària va ser els robatoris en el nucli urbà i en la zona rural, així com la preparació dels serveis de Nadal i del Festivern. Altres punts abordats foren l’actuació en accidents de trànsit i alcoholèmies en el terme municipal, principalment.

La reunió va deixar palés que, sempre en base als informes dels cossos i forces de seguretat, s’ha produït una disminució dels robatoris en el nucli urbà i en les zones rurals del terme de Tavernes. Aquest tema ja fou tractat en l’última reunió de la Junta Local de Seguretat, abans de les falles, quan es va acordar la coordinació conjunta entre la Guàrdia Civil i la Policia Local, a més de l’establiment d’un servei preventiu contra els robatoris agrícoles del terme i de la zona de la platja de Tavernes.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes, Evarist Sansaloni, ha valorat positivament i ha expressat la satisfacció pels resultats “de les accions preventives dutes a terme els darrers mesos i pel treball realitzat per la Policia Local i la Guàrdia Civil, cosa que ha permés fer un seguiment més optimitzat dels robatoris denunciats. La reunió ha estat molt productiva i ens serveix per a tindre a punt tots els elements que cal per a garantir la seguretat durant les pròximes festes de Nadal i Cap d’Any en el nostre terme”.
-

23 comentaris:

Robinjut ha dit...

Haurà disminuit a les vivendes...
i aumentat a les esglesies.
Tampoc tinc clar els robatoris al terme, després de les notícies sobre la pelaora, no sabria que dir ahí.

Anònim ha dit...

Sí, Robinjut, potser que tota la Junta de Seguretat (l’alcalde de Tavernes, la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana), el capità de la Guàrdia Civil de Gandia, el subtinent de la Guàrdia Civil de Tavernes,el regidor de Seguretat Ciutadana, l’intendent en cap de la Policia Local, Miguel Chofre, i l’oficial assisstent) tots com a grans mentiders.
Fa risa, amic.

Robinjut ha dit...

Poseu les xifres dels últims anys i les debatrem, també Troianos dien que quan ells estaven hi havia menys robatoris al terme.
Per cert, la política de suprimir totes les hores extra a l'Ajuntament ja s'ha abandonat o encara hi ha esperança?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sr. Robinjut: Troianos no tenia (ni té, si no ha canviat la normativa) cap potestat per a fer les mateixes tasques de la policia local (detencions, controls, etc) ni menys encara les de patrulla rural pel terme. Per tant no comprenem a què ve això de "quan ells estaven hi havia menys robatoris al terme...".
Això sí, faça una recerca pels nostres continguts i sabrà que ens costaven de mitjana més o menys a l'any 100.000 eurets.
I quant a les xifres, confiem que ens les publique vosté en un comentari (ens comprometem a publicar-lo tal qual), però amb el seu nom i cognoms vertader, perquè massa vegades són temes confidencials i que poden afectar la seguretat ciutadana i no pensem siga aquest el lloc per eixe debat. No fem demagogia d'un tema tan seriós tractant-lo a la babalà! I vosté ja ha començat en el primer comentari posant en dubte la nota oficial de la Junta Local de Seguretat Ciutadana.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Robimjut, jo tinc una caseta pel Marenys2A, zona de Magraner. Fa uns anys, en la passada legislatura, allí els cacos feren un "bon repàs" en les casetes durant mesos i anys. A la meua entraren dos voltes, i en totes les del costat. En altres llocs dels Marenys més cara Xeraco també, fins i tot a un familiar molt acostat de l'actual alcalde li entraren i en moltes prop d'allí. I això es va publicar en la premsa i en La Veu de la Valldign, i fins i tot ací en La Cotorra es va dir.
Ara, jo no dic que ara no entren, pero no arriba al nivell de la passada legislatura ni de lluny. ¿Que hi ha més guardia civil al poble? pot ser. ¿que la vigilancia de la policia local es fa millor? Potser, pero és segur que de robatoris a les casetes i al terme ni la meitat.
Entrades i robatoris dels "cepillos" de les esglésies també van haver. I també va eixir en premsa. I la situació no era tan dolenta com és ara.
I hi hauran sempre perquè ho porta la condicio humana. I aixó Jesucrist ja ho sabia i ho va elevar a la condició de manament: no furtaràs.

Robinjut ha dit...

Ara resulta que es mentida que amb Troianos van haver menys robatoris. Crec que en sols un any van baixar a tan sols 3 les denuncies del poble. Que poden haverse gastat 100.000 €? Una barbaritat, però no te res a vore amb el que estem parlant, l'hora de Troianos de segur es molt mes barata que la de policia i molt menys que la extra de policia, sobretot per a feines on si poden tenir les "competències" que diu voste, no sols es detindre. També poden servir per a informar o fer de disuacio, com la feina que feien els aturats en les eixides dels colegis i ara torna a fer la policia. Ahi per exemple també semblen perdre's diners.
No m'en desdic, sembla mes una decisió de rancúnies i voler decidir quins son els meus que d'economia.

Robinjut ha dit...

Anònim, en el vostre cas de la zona Entrada Magraner, deduisc que hi havien molts més robatoris que ara perque la crisi ha fet fujir molta gent resident a l'hivern amb recursos molt escasos. A menys gent desesperada, menys probabilitat de robatoris.
També dius que "la situació no era tan dolenta com és ara" on crec que voldràs dir el contrari, ja que ara et sembla millor situació.
Jo no sé si tindrà a vore major dotació a la caserna de la guàrdia civil, però per descomptat que la millora no serà perque hi haja més o millors policies ni que ara siguen més eficients. Per això dic que sobra la noticia amb foto de regidors i autoritats, això sols denota autobombo.
I més si ho publiquen per ací (dime de que presumes y te diré de lo que careces).

Anònim ha dit...

Si el govern no informa, dius que oscurantime.
I si informa, autobombo.
Ai mare, el que hem de llegir!

Anònim ha dit...

troianos, aturats... Es nota que estas informat, sr. Robin. Però molt malament. No tens ni idea del que estas diguent. Parles per parlar i desconeixes la tasca policial del tot. Busca un millor informador. És possible que l'actual, estiga en altra població. No tens criteri a l'hora d'escriure.

Robinjut ha dit...

Una cosa és informar i l'altra es propaganditzar. De la notícia, cap dada, cap número, ara anomenar tots els càrrecs i la fotos per a que vejam que bons i guapos són, si.
Es pot informar sense autobombo.
I sobre totes les notícies, les bones per a qui governa i també les dolentes. Es veu que a algú li sap mal que desaparegués el Ventilador i el Diari, perque les dolentes només es veuen per allí.

Ahi pare, el que hem de llegir!

Anònim ha dit...

No sé com t'atrevixes a dir que aquells que contrataren d'ajudants - no sabem si en base a criteris de que cadau dominava un bon grapats de vots- feien tasques com la policia. Des de luego, des de luego, quines barbaritats.
xe dis-ho d'una amb el PP estavem millor i en pau, no fa falta que li pegues tantes voltes. Som prou listos per saber que vols dir.
I es veritat que quan hi havia traianos hi havia més robatoris en el camp, siga pel motiu que siga, però els troianos no podien fer res perque mai s'han dedicat al camp ni han fet vigilancia al camp.
Si al final ens creurem que un burro vola.

Anònim ha dit...

Perdona, Robinjut, al Ventilador i el Diari del PP no diuen noticies, només brofegades i informacions falses i tergiversades.
Jo moltes noticies que llig ací a la Cotorra les veig a Las Provincias y Levante, i si vols a la Veu de la Valldigna i no n'he vist cap d'eixes que publiquen el Ventilador i Diari del PP en altres llocs.
A més si no estás conforme, estás en el teu dret de no entrar i no llegir mai mes cap cosa de la publica la Cotorra.
A vore si ara resulta que el govern municipal dicta el que han de dir perquè está per damunt del que va vindre en nom de Delegació del Govern i dels caps de la Guardia Civil.
Tu creus que es mentira la noticia publicada oficialment per l'Ajuntament? I Delegació i Guardia Civil calla? No t'ho creus ni tu.
Jo crec que estas fregant la ratlla roja del ridicul i la justificació sense trellat.

Robinjut ha dit...

Per a l'anònim 1: "No sé com t'atrevixes a dir que aquells que contrataren d'ajudants - no sabem si en base a criteris de que cadau dominava un bon grapats de vots- feien tasques com la policia."

De qué feien tasques, pues? de bombers, agranant carrers, de llumeros? Com ells dien, eren "cuidadors o avisadors", funcions que qualsevol enten que són de la policia, encara que no tingueren moooooltes altres funcions de la policia. Si és fàcil, d'entendre. Pels vots no patiu, sols cal posar vint Nyaus a Troianos i camvien els vots. I això ho sabies i no ho denunciaves a la oposició, que són els que ara manen?

També diu: "xe dis-ho d'una amb el PP estavem millor i en pau, no fa falta que li pegues tantes voltes. Som prou listos per saber que vols dir."

No, amb el PP no estavem millor, així que no "sou" (si es que parles en nom d'algún colectiu) tan llestos. Ho torne a dir, perque quede clar, no estavem millor, el qual no vol dir que ara tot siga idílic com "ens" voleu fer vore. Jo no tinc perqué ser de ningú per tal de dir la meua, cosa que molts altres no podeu dir. I ja cansa que sempre eixiu amb la mateixa cançoneta, si critiques el Bloc eres del PP. Puc ser de qui vullga, o de tots, o de cap, però no entre a eixe joc de mane jo perque els demés són molt roins. A més a més el PP i Bloc ja van ser amiguets de govern, no poden dur-se tan mal.


L'altre anònim 2 diu: "...però els troianos no podien fer res perque mai s'han dedicat al camp ni han fet vigilancia al camp.Si al final ens creurem que un burro vola."

No anava jo tots els dies pel camp, però no era el que es sentia pel poble, si que es dedicaven troianos a la cura dels horts. És fàcil, ho pregunteu a l'empresa, que és del poble i ens ho aclarirà.

Robinjut ha dit...

I per rematar, el tercer diu: "Al Ventilador i el Diari del PP no diuen noticies, només brofegades i informacions falses i tergiversades."

Més que fals, allí demostren un extremisme a l'hora de contar les coses, tot està mal i tot és molt greu, però tampoc tot és mentida, de fet el govern ha reaccionat moltes vegades a fets noticiats per eixos blogs i llurs comentaris.
Per això mateix dic que ací en moltes coses estan posant-se al nivell d'aquells, amb l'estratègia contrària: tot es bò i quan hi ha algo roin no existeix o no té importància. És el llastimós joc del diàleg polític als últims temps. També feu d'extremistes els anònims quan descalifiqueu i no comenteu el contingut del que dic, tot sense raonar.

També: "Jo moltes noticies que llig ací a la Cotorra les veig a Las Provincias y Levante, i si vols a la Veu de la Valldigna i no n'he vist cap d'eixes que publiquen el Ventilador i Diari del PP en altres llocs."
I que? et semblen Provincias i Levante imparcials i apolítics? Son la bíblia i ningú pot discutir-los res? En quin mon viviu? No es precís mentir per a desinformar, el periodisme viu de vendre i com tot a estos temps sols importa el maxim benefici i quan més fort el titular, millor. Després lliges el contingut i tot és palla, cap dada. Ara, la foto, ben gran. Hi ha que separar el fet de la noticia de les conclusions, caldria començar per llevar titulars i fotos.

"A més si no estás conforme, estás en el teu dret de no entrar i no llegir mai mes cap cosa de la publica la Cotorra."

Tú ho has dit, dret, per això serà si vullc, mentre no canvien les normes d'aquest blog. I evidentment no seràs tú qui em dictaràs qué llegir ni com contestar.

"A vore si ara resulta que el govern municipal dicta el que han de dir perquè está per damunt del que va vindre en nom de Delegació del Govern i dels caps de la Guardia Civil.Tu creus que es mentira la noticia publicada oficialment per l'Ajuntament? I Delegació i Guardia Civil calla? No t'ho creus ni tu."

Per a algo té un gabinet de premsa el govern, per a dictar el que es diu i el que s'ha de callar. De Delegació i la Guàrdia civil m'ho crec tot, i no em crec res. També em crec que la policia no carrega a les manifestacions i qui rep la porra és que es resisteix. Repaseu-se algun Salvados, ara resulta que el que critiques a València i Madrid ho al•labes al poble. No tinc res contra cap periodiste ni autoritat, només he dit que ens donen dades per a vore que hi ha de noticia o si s'en pot discutir.
P.e. També hi havia la noticia de que baixa l'atur a Tavernes i és de risa si comparem els números relatius i els generals. Ho tornaran a dir quan vinga l'estiu amb el turisme. Perdrem 2.000 llocs de feina a l'any, però la noticia és que ara en baixen 100. Notícia? Pues vale. Polp animal de companyia.

"Jo crec que estas fregant la ratlla roja del ridicul i la justificació sense trellat."

No patisques, ridicul seria que ho trobara tot bé i em callara com fan molts, però com no tinc Rei qui servir, entre eixos no em trobareu. I de trellat i paciència no em faltarà, quan tinc a bé explicar-vos bé les coses una i altra vegada, amb raonaments i sense clavarme en partidismes (ui, anava a dir en política, hui en dia sembla el mateix, que pena!).

Anònim ha dit...

Lluny de la meua intenció dir que has de fer, però fes-t'ho vore, perquè la imparcialitat que demanes als altres tu no la tens.
No parlem de si són o no apolitics el Levante y Las Provincias (no ho son), no parlem si es apolitic La Cotorra i Ventiladors i Diaris del PP (no ho son), simplement deia que tot el fem que es publica allí no té cabuda en un mitja normal. Es pot ser critic quan toca i també informar quan toca. Allí no s'informa mai, no acudesques per saber coses del poble, nomes fan critiques i les crítiques no són critiques són fem al cap del govern i la majoria de vegades sense trellat. I tu ho saps. Jo veig que aci a la Cotorra qs'ha fet critica pero també sempre s'ha informat i sino torna anys enrere i la critica al PP ha estat la que es pot llegir i vore en diaris i televisió, no era ni ha sigut mai tan "barriobajera" ni d'atac personal a polítics i els seus familiars, fregant per no dir que insultant i posant malnoms com si "encarnitos" i "papitos" i bovades així. Ací sempre hi ha més trellat.
I jo que seguesc més en la Veu de la Valldina i en el web de l'Ajuntament les noticies del gabinet de premsa, no veig que dicte res a ningú sinó que informa i prou del que passa.
mentre, no mire res publicat a eixos Ventiladors i Diaris del PP de temes del poble de noticies generals, començant per exemple d'eixe accessit nacional de fa uns dies. No han nascut per informar sino per criticar i així ho fan. O ho feien, que fa dos mesos que ni entre a llegir-los.
Parlant d'entrar, crec que et puc assegurar que la gent del govern passa d'ells i ni els visita. Ni els visita, has llegit bé. Si algunes coses que puguen dir allí sobre temes puntuals de problemes es solucionen, no es perquè els lligen, sino perquè hi ha altra gent que els veu, entre ells aquells que tenim amics en el govern, i els ho diguem.
I comparar les actuacions dels cossos de seguretat en avalots, manifestacions, etc (poden estar bé o malament, no entre) amb el pla de seguretat del poble i terme de la Junta Local de Seguretat és, com a mínim, de risa i confirma el que et deia: fregues la ratlla del rídicul.
Jo ho veig així.

Anònim ha dit...

Robinjut fa temps que es dedica a fer de Troll, jo no sé per què li contesteu. Segons els seus arguments no hi ha ningú que ho faça bé, ni els d'abans ni els d'ara, només ell (amb la molta desinformació que demostra) sabria fer les coses bé. L'ajuntament podria ara contractar a securitas i posar 300 tios en Tavenes i així robatoris 0, però l'ajuntament arruïnat en dos dies. El tema de la qüestió no és en sí, la disminució dels robatoris, que també. Ací el que ens ha demostrat el govern de l'ajuntament és que amb una bona gestió dels recursos (i això que ara en són menys) es poden conseguir molt bons resultats, sense tindre que pagar una millonada a empreses externes. Això és govern, això és gestió. Robinjut pot dir el que vulga, pot girar la truita tantes vegades com vulga, pot buscar els 5 peus al gat tantes voltes com li vinga en gana, pero ahi està la realitat. La que no es pot amagar ni canviar: amb menys efectius s'han conseguit disminuir els robatoris. Exemple de bona gestió. No cal que em contestes Robinjut, jo no vaig a entrar en el teu joc. No seré jo qui alimente a Trolls com tu. Els demés hauríeu de fer igual, no vegeu que una i altra vegada contesta per que sou els únics que li feu cas. No alimenteu Trolls!!

Robinjut ha dit...

Tu no saps perquè em contesten i jo no se perque, per la mateixa norma, ho fas tu. Dius que amb securitas hi hauria millor servei que amb la policia, i jo t'afegisc que també mes barat. Lo de millora en gestió de recursos es relatiu, amb la reducció en FCC es major la brutícia als carrers i la millorada que s'enduien Troianos ara se les duen els policies amb les extres. Per mi no cal que em contesten, no es l'objectiu meu fer-vos escriu-re. Ara, jo us seguiré contestant sense valorar si sou troll, gnoms, o elfos.

Robinjut ha dit...

Si dir la meua significa no ser imparcial, et done la raó, soc parcial, parcial segons el meu criteri, que no del dictat de cap partit.
Esta clar quin es el paper del ventilador: la critica al govern, per això prenen eixa postura, la qual cosa no vol dir que de tot el que es parla siga fals, moltes vegades exagerat i partidista, però sempre fals, no. Que la Cotorra fa critica al govern, amb contagotes i molt tímidament. Això si, molta critica a València i Madrid, per partidisme encara que sense cap comentari dels vallers, en un blog de notícies locals no ens interessa massa el de fora. D'altra banda, grans titulars, grans fotos i tot ben fet i amb excusa per a tot el que fa el govern local. Amb el SOE i altres com que son socis a casa, ni fred ni calor, no s'en parla. Sobre que el govern llisga o no el Ventilador, tant em dona, jo allí no tinc accions, tampoc m'interesa si arreglen el que critica el PP o no, jo sols dic que en alguna cosa que han demanat allí tenien part de raó.
Que defenseu una notícia que no aporta cap dada i alabeu l'autobombo de les forces de l'ordre difereix molt del que penseu quan parlen els mateixos a València (delegada govern sobre carrega institut Lluís vives) o Madrid. No dic que tot siga fals, sinó que completen la notícia, diguen % d'immigracio amb baixos recursos que ja no tenim i el % de robatoris en que em baixat. I ara ixiu diguent-me raciste o feixiste. El que ratlla el ridícul es recurrir sempre a la foto i el titular, només per, en teoria, fer be la seua feina. La majoria dels currants fem be la nostra feina i no aspirem a eixir en cap foto ni que diguen lo bons que som. I ens ho guanyem molt millor que la majoria d'aquells. I sense dietes, productivitats ni hores extra.

Anònim ha dit...

Tornes a parlar des del teu món i núvol de la fantasia.
Comparar i voler identificar, o siga fer igual, els agents de la Guardia Civill i de la Policia local de Tavernes amb les fores antiavalots de la Policia Nacional és comn fer igual l'exercit diguem per cas, d'Iraq amb l'exercit dels Estats Units o les forces de l'ONU.
No aterres, Robinjut, i el que és pitjor no vols vore que no aterres i fas el ridícul amb idenficacions com eixes: Guardia Civil i tasca de vigilancia del terme= actuació de la Policia Nacional i els seus cossos especials antiavalots.
I no es per res, però jo ací si que veig noticies dels regidors del PSOE i de Karina Vercher.
Tu no en veus cap? Ulleres

Robinjut ha dit...

A l'últim anònim (ja no sé si és un dels d'abans o un diferent, és molt gran la tropa):
Preferisc la meua fantasia que la realitat que quatre iluminats clavats a política volen fer-nos vore a la resta.
NO compare els agents policials de la Valldigna amb la policia nacional en quant a la seua tasca, encara que el funcionament és molt semblant, encara que, evidentment a altre nivell (també hi ha ací sherifs i salvapàtries com a tots llocs). La similitud era amb les afirmacions dels seus portaveus, la notícia d'ací sense cap dada ni conclusió a aportar la compare amb les declaracions dels caps de la policia i la cap del govern a València, Barna, Madrid, sobre les actuacions a les manifestacions i el nombre d'assistents.
Sobre els socis del Bloc em referisc a les crítiques a nivell autonòmic i estatal com fan a este blog amb el PP o es suposava que feia també el Bloc abans de formar el tripartit. D'això ja no s'en sap res a la Cotorra. De totes maneres, al poble tampoc ni fred ni calor amb els socis, ixen tots a les fotos, actes de Cultura que les paga Joventut, el Braç treballador ja és mig de Llàcer, el SOE callaet i cobrant i Karina fent-li fotos al xiquet. Així fem Pais.
Ah, seguiu fent por amb el PP que amb això ja sobra, agafeu la mateixa dinàmica que sempre amb pres PP i SOE i voreu. A lo millor haureu de governar 5 o 6 partits junts a la pròxima. O a lo millor vos passa com al tripartit de Simat.

Per parlar de tot un poc. Però no em feu massa cas. Fantasies meues.

Anònim ha dit...

Que si que sí, que vale, que els policies locals de Tavernes són iguals que els avalots de la POlicia Nacional. Que funcionen igual i fan el mateix? ¿Qué no els vegeu tots els dies amb els casc i els escuts, i llançant pilotes de goma als lladres del terme i als veïns quan protesten...??

"Fantasias animadas de ayer y hoy presentan..... El arquero que no daba una en el centro de la diana.

Robinjut de Sherwood ha dit...

Este últim acaba d'aterrar per ací i ha sentit alguna cançoneta? No seràs el mateix d'abans, no?
Es que hi ha gent que no llig els demés i després escriu per pur protagonisme.
Per mí, tema acabat, i discutiu també amb els demés que també tenen dret i a mí m'unfleu massa l'ego.
Per mí, tema tancat, ja no conteste més, ja hem superat els 20 omentaris que volien els sponsors de la Cotorra. Una mica d'humor, ja que no s'acabat el mon, a Rajoy encara li queda més feina.
Bon dia i bons nadals a TOTS.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra no té sponsors ni posem publicitat a les nostres pàgines. Simplement hem deixat fer i a vore quin tipus de debat eixia.

I recordar que el dia acaba a les 23:59.59.999 PM.

Tranquil, que no s'acabarà el Món però encara pot passar molt.