L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de desembre del 2012

Joan Baldoví, diputat de Compromís, nominat a la distinció "Azote del Gobierno" pels periodistes del Congrés de Diputats.

Baldoví va arribar al Congrés en bicicleta, tota una declaració d'intencions

El diputat valencià de Compromís, Joan Baldoví,  ha estat nominat per la Asociación de Periodistas Parlamentarios (APP) dins del grup que aspira a ser nomenat com "Azote del Gobierno", al costat de Rosa Díez (UPyD), Soraya Rodríguez (PSOE) i Joan Coscubiela (ICV Izquierda Plural).

La premsa recordava que Joan Baldoví és l'únic representant de Compromís en el Congres i que en el primer any de parlamentari ha protagonitzat celebres enfrontaments dialèctics amb el govern de Rajoy. Ací en La Cotorra us n'hem posat alguns, en vídeo.

Una cosa sí que queda clara: els periodístics de Madrid valoren més que els periodistes valencians el treball que fa el diputat de Compromís per les terres valencianes, i  no ho diguem per aquesta nominació que pot quedar en cosa anecdòtica, sinó per ¡quan rar i dificil! és trobar alguna ressenya de la seua activitat als diaris, ràdio i televisió valencians a pesar que com l'altre dia reconeixia el Levante-EMV és el diputat que més ha treballat en aquest primer any de legislatura, entre els valencians i valencianes, a Madrid.

Açò es el que diu un diari, l'ABC, que pensem no està massa pròxim a Compromís, ideològicament  parlant.
 
http://www.abc.es/local-comunidad-valenciana/20121203/abci-baldovi-diputado-bicielta-201212031757.html
-