L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de desembre del 2012

Gran èxit de l'arreplegada de menjar perible en la primera jornada de la campanya "300 caixes solidàries".


Centenars i centenars de quilos (Sobre uns 2.000??)  de menjar perible es van arreplegar ahir per la vesprada en les taules que es van instal·lar davant els supermercats de la ciutat. Regidors i militants de Compromís-Bloc i del PP de Tavernes feren torns al llarg de la vesprada per atendre les taules i explicaren als veïns i veïnes la finalitat de la campanya, aconseguint en mols casos i gràcies a les explicacions que la gent s'involucrara més en la campanya.

Era la primera acció de carrer que es feia a la nostra ciutat dins de la campanya general titulada "300 caixes solidaries" i que es destinaran a les famílies més necessitades de Tavernes.

Compromís-Bloc va atendre els supermercats de Mercadona del Carrer la Dula i el Dia de l'eixida del poble, mentre el PP ho feia en Mercadona i Mas i Mas, de l'Avinguda de Germanies.  L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, com un militant més de Compromís-Bloc va participar en la campany i va repartir el temps entre els dos supermercats que atenia la formació política a la que pertany.

Els actes de la campanya "300 caixes solidaries" continuaran la pròxima setmana, essent el més cridaner la macroexposició anunciada a la Casa de la Cultura entre l'11 i el 16 de desembre, on més de 70 artistes, escriptors, escultors de la Valldigna exposaran les obres que han donat perquè siguen sortejades entre totes aquelles persones que adquirisquen almenys un bitllet de participació per als més de 70 premis que s'hi sortejaran. 
-

4 comentaris:

Robinjut ha dit...

A qué es dedicaran els diners arreplegats dels tickets del sorteig de la "macroexpossició"?

Anònim ha dit...

¿Tu què creus?

En la jerga de Internet, un troll o trol describe a una persona que publica mensajes provocativos, irrelevantes o fuera de tema en una comunidad en línea, como un foro de discusión, sala de chat o blog, con la principal intención de provocar o molestar, con fines diversos y de diversión, a los usuarios y lectores en una respuesta emocional o, de otra manera, alterar la conversación normal en un tema de discusión, logrando que los mismos usuarios se enfaden y se enfrenten entre sí.

A buen entendedor...

Robinjut ha dit...

Al de la jerga, jo t'ho respondré en valencià, a tú et costa massa traduir del castellà:

L'any passat, amb govern ja del tripartit es vengueren obres on el 30% (el 70% restant imagine per als autors) eren per a Càritas i Adisva. Sols saber si este any continua igual o afegeixen alguna/nes ONG més. Més que res per saber la gent solidària on van exactament els seus diners.
Més que res per la gent del Bloc, com que ara el PP polititza Càrites, no sé si els semblarà bé col·laborar.

Si enterar-se d'això ho trobes provocatiu, irrelevant o fora de tema...

Ah, troll ni trol no existeix ni a la RAE ni a l'IEC. Però pots dir-me gnom: "Ésser fabulós..."

Anònim ha dit...

Continues fent de troll, malgrat tot.

Traduir al valencià? Ho faig tant bé com al francés i l'anglés. T'ho puc assegurar i sense que em calga iaia. De fet diners he guanyat i guanye fent de traductor de la llengua de Molière i Shakesperare. Ací, amb tu, copiar i pegar i prou, perquè no pagava la pena perdre el temps per tu (sense accent). Ara mateix ja l'estic perdent.

Dius que: "l'any passat amb govern del tripartit..." i bla bla bla. Has dit tripartit? Catarroja descoberta de com penses i per què dius el que dius.

¿Què ha de vore el govern municipal amb iniciatives fetes per particulars i/o entitats locals? Pregunta-ho a ells.

Continues de troll: insinues que hi ha relació del govern amb eixa iniciativa. Res, home de poca fe, pregunta a qui va organitzar la venta d'obres i als autors l'any passat i, ara, a qui organitza les 300 caixes.

Continues fent de troll.

I clar que no està a la RAE ni a l'IEC ni al diccionari de l'AVL. És un terme mássa modern a internet i estes entitats sempre tarden anys a acceptar mots nous als diccionaris. Mira si està Faceboox o Twitter o messenger. Ja les acceptaran, com acceptaran troll que bé el defineix.

Continues fent de troll