L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 30 de desembre del 2012

FESTIVERN 2012: Avui teatre infantial a la Casa de la Cultura

Llorença el contacontes delectant els menuts
Avui diumenge tenim anunciat teatre infantil amb la posada en escena de l'obra ¿Per què no?, de la companyia Màgic 6, a la Casa de la Cultura i amb un preu molt assequible, sols 3,5 euros. 

Màgic 6 és una companyia fundada l'any 1998. Des d'aleshores han presentat diverses obres que presenten com a denominador comú la combinació de diferents tècniques teatrals com la màgia i les titelles, mesclades amb la música i les cançons. Les seues produccions compten amb un marcat caràcter pedagògic molt estudiat en cada una de les seues històries i personatges. Esta obra es troba actualment en gira per tot l'Estat Espanyol. 

I ahir dissabte, pel mati, els menuts gaudiren de jocs infantils i inflables al passeig del País Valencià, i sobre tot amb la presència de Llorenç el Contacontes, que va ser el centre de l'atenció dels xiquets. Llorenç Giménez Tarazona és un dels millors contacontes valencians per a grans i menuts i ahir ho va demostrar. Només calia vore les caretes dels xiquets i xiquetes ens seguir atentament les històries de la nostra tradició oral, amb les boques obertes.  
-