L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de desembre del 2012

FESTIVERN 2012: Activitats culturals per als menuts



Aquest matí de dissabte, a partir de les 10 hores, s’ha programat per als menuts jocs infantils i inflables al passeig del País Valencià, al centre de la ciutat, per fer gaudir els més menuts de Tavernes. 

Llorenç el Contacontes serà el centre de l'atenció dels xiquets a partir de les 12 hores, també al passeig del País Valencià. Llorenç Giménez Tarazona és un dels millors contacontes valencians per a grans i menuts. Membre de la Xarxa Internacional de Contacontes, es dedica professionalment a la narració i als contes des de fa més de 13 anys. Llorenç està considerat com el principal referent d'esta tradicional manifestació de la cultura valenciana. 

Llorenç Giménez compagina la narració i els comptes amb la literatura infantil, i bona prova és que ha publicat una quinzena de llibres en les editorials valencianes més prestigioses. 

Diumenge 30, a partir de els 18 hores, teatre infantil amb la posada en escena de l'obra ¿Per què no?, de la companyia Màgic 6, a la Casa de la Cultura i amb un preu molt assequible, sols 3,5 euros. 

Màgic 6 és una companyia fundada l'any 1998. Des d'aleshores han presentat diverses obres que presenten com a denominador comú la combinació de diferents tècniques teatrals com la màgia i les titelles, mesclades amb la música i les cançons. Les seues produccions compten amb un marcat caràcter pedagògic molt estudiat en cada una de les seues històries i personatges. Esta obra es troba actualment en gira per tot l'Estat Espanyol. 
-