L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 28 de desembre del 2012

Fa 3 dies que hi ha un veí de Tavernes desaparegut. ACTUALITZAT

Us facilitem informació sobre la desaparició del veí de Tavernes de la Valldigna, Salvador Ferrando Muñoz, de 44 anys d'edat. Està  casat i té dos fills bessons de 15 anys d'edat.

La familia no sap res d'ell des del passat dilluns, 24 de desembre, des de les 14 hores. La familia es va quedar esperant-lo amb el dinar a taula. 

Si en podeu donar alguna informació, us preguem de contactar amb la Guardia Civil o la Policia Local de Tavernes. La familia es troba molt angoixada per la desaparició, per la qual cosa cal la col·laboració de tot el veïnat.

Segons ens han confirmat, aquesta persona ha estat localitzada a Alzira.
-