L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de desembre del 2012

Els components de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit de Tavernes fan els primers contactes


La primera reunió informativa amb l’objectiu de constituir la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit de l’Ajuntament de Tavernes ha tingut lloc amb interés per farmar-hi part d’entitats, associacions i veïns en general.

La primera convocatòria va comptar amb la presència de la regidora d’Urbanisme, M. Carmen Canet, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, i la regidora de Participació Ciutadana, Karina Vercher, que van estar acompanyades pel cap de l’oficina tècnica i responsable del Pla de Mobilitat, Juan Tormo, i de representants de Siete Arquitectura Más Ingeniería.

La Taula de Mobilitat es constitueix com a òrgan de participació, debat ciutadà i consulta al voltant de la mobilitat, accessibilitat, trànsit i qualitat, i disseny de l’espai públic urbà del municipi de Tavernes de la Valldigna, i es convertirà en una eina de reflexió alhora que de proposta. Serà un instrument permanent i evolutiu, i tindrà caràcter informatiu i consultiu. La seua funció principal és assessorar l’Ajuntament.

Els seus objectius són el foment del debat i la participació ciutadana per a treballar per un model de mobilitat més sostenible i un espai públic de qualitat més integrador i més segur, així com aconseguir posicions de consens a partir del debat entre els participants que permeten avançar cap a propostes concretes d’actuació.

La Taula estarà formada pel president, secretari, 2 o 3 vocals, representants d’entitats, col·lectius, associacions, ciutadans en general i experts en la matèria. Els membres de la Taula s’han de reunir una vegada a l’any de manera ordinària. En la primera reunió, que ha tingut un caràcter informatiu i de coneixement dels integrants, ha quedat pendent per a la pròxima el nomenament dels càrrecs, que es produirà després de la constitució de la Taula, que es produirà en la segona reunió, prevista inicialment per al mes de gener.
-