L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de desembre del 2012

Els clubs esportius de la Valldigna se sumen al projecte de les 300 caixes solidàries




Molts dels clubs esportius de Tavernes han confirmat que col·laboraran d'una manera o una altra en el projecte de les 300 caixes d'aliments per ajudar a les famílies més desfavorides de la Valldigna.

CLUB DE TENNIS VALLDIGNA.- El dissabte 15 de desembre, de vesprada, hi ha un campionat on participaran els tennistes del club que han competit com a professionals: José Mari Oltra, José Altur, Richi Oltra i Paco Savall ... També eixe dissabte, de matí, matinal d'Spinning, oberta a tots i com entrada un quilo de menjar.

CLUB D'ATLETISME.- Per a participar en l'edició de la Sant Silvestre, el divendres 28 de desembre, caldrà aportar almenys un quilo d'aliments no peribles.

CLUB TAEKWONDO LA VALL I CLUB KARATE DO.- Organitzen una arreplegada d'aliments entre tots els seus socis i simpatitzants.

RUGBY CLUB TAVERNES.- Estan organitzant un partit que delectarà tota l'afició. La col·laboració per a poder veure el partit encara està per determinar.

CB TAVERNES I LA VALL D'ALFÀNDEC.- Possibilitat d'organitzar una competició entre ells, on una part del temps jugarien a futbet i l'altra a bàsquet.

ATHLÈTIC LA VALL.- Partit solidari, o un triangular on altres equips de futbol, com ara el Xeraco i el Benifairó.

LA UD TAVERNES.- Organitzarà un any més un torneig de Futbol 8, per arreplegar aliments per a la Campanya del Quilo de Càrites Interparroquial, que es disputarà el dia 29 de desembre al Camp Municipal.

CENTRE EXCURSIONISTA TAVERNES I GRUP MUNTANYA VALLDIGNA.- Possible arreplegada d'aliments entre els seus socis i simpatitzants.

CENTRE ESPORTIU GILMA.- El gimnàs amb més tradició de la Valldigna, arreplegarà aliments al gimnàs mateix, entre els seus socis i tots aquells que hi vulguen col·laborar aportant un quilo de menjar o més.

ÀNIM, AÇÒ ÉS COSA DE TOTS, I TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una bona iniciativa. Per contra he llegit a un blog que l'Ajuntament va a a pagar 41.000€ a una empresa per fer la cavalcada de reis i altra quantitat, que no s'ha dit, a les falles per participar.
Quina contradicció. No hi ha terme mig.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ni eixa quantitat és certa ni les falles cobren per participar.
Tavernes és una ciutat on els regidors són molt aprop dels veïns i val més que coses així ho preguntem a ells o als implicats abans de fer-ne cas.

Robinjut ha dit...

Més a prop que esteu vosaltres d'ells...
Digueu-ne doncs la quantitat i tots contents.
Transparència i participació ciutadana.