L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de desembre del 2012

El Fons Valencià per la Solidaritat, al qual pertany Tavernes, inaugura una exposició de projectes solidaris al vestibul de l’Ajuntament



Ahir divendres es va inaugurar l’exposició-mostra itinerant “El Fons Valencià per la Solidaritat, projectes de cooperació 2011-2012” al vestíbul de l’Ajuntament de Tavernes que es podrà visitar fins el al 28 de desembre.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i la regidora de Benestar Social, Karina Vercher, acompanyats pel cap de l’Àrea de Relacions amb els Ajuntaments del Fons Valencià per la Solidaritat, Esteve Ordiñana, visitaren els panells que mostren els projectes de cooperació (desenvolupament, sensibilització, ajuda humanitària i emergència) que l’entitat ha impulsat en 2011 i 2012, de manera que els veïns dels municipis socis, cas de Tavernes, poden conèixer amb més profunditat el treball que es realitza en cooperació internacional al desenvolupament des de cada un dels ajuntaments.

El Fons Valencià per la Solidaritat és una associació dels municipis valencians sense ànim de lucre, constituïda l’any 1992 amb la intenció de contribuir, des de l’àmbit local, al desenvolupament dels països pobres, així com per a sensibilitzar la societat valenciana de les problemàtiques que pateixen els països del sud. 
 
L’àrea geogràfica d’actuació és l’Amèrica Central i l’Amèrica del Sud, i es centra principalment en dos països: El Salvador i l’Equador. Actualment hi ha 90 municipis i 8 mancomunitats que junt a Tavernes formen part del Fons Valencià per la Solidaritat i financen cada any els diferents projectes del Fons amb les seues aportacions econòmiques.