L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de desembre del 2012

Compromís es presenta avui a Madrid disposada a liderar una candidatura a les pròximes eleccions europees

Enric Morera ho diu: "Volem oferir l'exemple d'aquesta cooperativa política que és Compromís. Volem ensenyar que som un gran equip i que Joan Baldoví, el nostre diputat a Madrid, en forma part. Que fa una gran feina, però que té una base important al País Valencià."

Aquest és l'objectiu de la presentació que fa avui a Madrid la Coalició Compromís segons que ha explicat el síndic del grup parlamentari de les corts, Enric Morera. "No anem a donar lliçons a ningú, però volem oferir l'exemple d'aquesta gran cooperativa política que és Compromís". 

I és que segons Morera, Compromís està disposat a liderar una candidatura a les eleccions europees. Cal tenir en compte que la circumscripció és única per a tot l'estat i els valencians hem de tenir línia directa amb Europa com ara amb Baldoví la tenim a Madrid.

L'acte serà a les 7 de la vesprada a l'Ateneu de Madrid i hi intervindran Enric Morera, Mònica Oltra, Joan Baldoví, Joan Ribó, Fran Ferri i Rafa Climent, batlle de Muro. "Ens presentem a Madrid acompanyats pel més gran músic de la música tradicional valenciana, en Pep Gimeno “Botifarra”, que és un petit regal que volem oferir als qui ens acompanyen" ha dit Morera. 
-