L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 27 de desembre del 2012

Comença el muntatge de la carpa del Festivern



El Festivern 2012 ha començat a caminar avui amb el muntatge d'allò que pot ser la infrastructura més important: la carpa on se celebraran els concerts de Cap d'Any.

Des d'aquest matí una colla d'operaris estan muntant l'estructura metàl·lica de la gegantina carpa amb l'ajut de tres grues. En total, i segons els operaris que hi treballen, l'estrucutra aixecada té unes mesures de 60 x 30 metres i una alçada de 15 metres. En total, una superficie de 1.800 metres quadrats, més gran que 2 fanecades de terreny. 


Una vegada acabat el muntatge de l'estructura, els treballs continuaran demà amb la col·locació de les lones que taparan la carpa per dalt i els laterals.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens podeu dir quines van a ser les mesures en matèria de seguretat sanitària que van a tindre els assistents. Perquè davant dels succesos de les últimes macrofestes arreu d'espanya, fa por. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan l'Ajuntament autoritza un esdeveniment d'aquesta classe ho fa en base a que l'empresa privada organitzadora ha de cumplir la normativa.
A més i a més, li podem assegurar que el contracte de seguretat i tot el que gira al voltant d'aquest tema ha estat revisat per la Delegació del Govern a Valencia.
No en sabem els detalls concrets, però si vosté mira la normativa d'espectacles, en sabrà les mesures que s'han d'adoptar.
Més no li podem dir. No tenim cap relació amb l'empresa organitzadora.

Anònim ha dit...

Contracte de seguritat fiscalitzat per Delegació del Govern. Ambulància. Serveis extraordinàris de la Policia Local i Guàrdia Civil (GRS). Certfificats dels arquitectes de la carpa i escenari... entre altres coses. Precaució al màxim.

Robinjut ha dit...

Home Cotorra, cap, cap relació amb l'empresa organitzadora?
Ja serà una mica menys, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament cap cap cap (com sant Tomás tres vegades) amb l'empresa privada organitzador. Per no saber, ni el nom sabem.
A vore si tenim clar que el Festivern no l'organitza l'Ajuntament amb el qual com a institució tampoc tenim cap cap cap relació.