L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de novembre del 2012

Un cas més del PP: el Tribunal Superior de Justicia condemna al diputat del PP, Pedro Angel Hernandez, a tres anys de presó.

Foto EFE
Avui el tema judicial i penal en les terres valencianes, ha tirat foc i crema al PP . Si primer ha sigut la imputació del Conseller d'Hisenda, el senyor Vela, del PP, la justícia ens ofereix una altra novetat amb aquest partit i els seus diputats.

La sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) ha condemnat al exalcalde de Torrevella (Alacant) i diputat del PP en les Corts Valencianes, el senyor Pedro Ángel Hernández Mateo, a tres anys de presó pels delictes de falsedat documental i prevaricació en l'adjudicació en 2004 del servei de recollida de residus sòlids urbans de la localitat.

Igualment, ha imposat a Hernández Mateo una multa total de 10.500 euros i a set anys d'inhabilitació especial per al càrrec d'alcalde i qualsevol altre electiu en l'àmbit local. L'exalcalde també haurà d'indemnitzar al consistori de Torrevella en la quantitat de 12.000 euros.
-