L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 17 de novembre del 2012

Tavernes pot acollir per segon any consecutiu el Festivern




Actuacions a la carpa l'any passat
La nostra ciutat, que ja va acollir el Festivern 2011-12 amb un gran èxit de participación i de bons resultats ecòmics per als comerços locals,  sembla ser que va a repetir experiència amb un gran esdeveniment cultural i musical per donar l’entrada al 2013.

El Festivern 2012-13 se celebraria enguany entre els dies 29 i 31 de desembre i la previsió, si finalment totes les negociacions arriben a bon port, és aprofitar la circumstància de que aquestes dates són cap de semana, amb la qual cosa tant l’organització del festival com l’Ajuntament de Tavernes volen oferir a la ciutat una varietat d’actes musicals i culturals per a tots els públics, que siguen del grat de tots i que  servesquen com a promoció de Tavernes.

Zona acampada l'any passat
No hi ha res confirmat encara però es treballa sobre una programació que tindria com a eixos principals un concert doble protagonitzat per “Senior i el Cor Brutal” i Miquel Gil a la Casa de la Cultura mentre la nit del dia 29 seria organitzada pels pubs locals i oferirà concerts de rock dels grups local vallers. Per al macroconcert del dia 31 de desembre i la matinada de l’1 de gener es baralla en la presencia de grups com “La Gossa Sorda”, “Orxata Sound System” i “Los chicos del maíz”.

I com a novetat enguany, s’està barallant la possibilitat d'organitzar un “Festivern infantil” a celebrar el diumenge dia 30, on els menuts de la ciutat podrien assistir a espectacles musicals, representacions teatrals i jocs adequats a la seua edat.

Carpa per a 5.000 assistents
Si que sembla més segur que, si finalment se celebra el Festivern a Tavernes, la ubicació de la gran carpa, amb una cabuda de 5.000 persones o siga com la de l’any passat, será al mateix lloc,  en el descampat que hi ha entre el Camp del Vergeret i la piscina coberta. Per a la zona d'acampada i aparcaments de vehicles, s’estarien veient llocs alternatius i diferents al de l’any passat, tot amb l’objectiu de què la gran presència de joves i vehicles no siga cap destorb per a les activitats i vida habitual dels veïns vallers.  Cal recordar que l'any passat més de 5.000 persones acudiren al concert de Cap d'Any.
-