L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 6 de novembre del 2012

PLENARI DE NOVEMBRE: Els regidors del govern amb dedicació exclusiva o parcial renuncien a la paga de Nadal i la dediquen a ajudes socials




Els càrrecs polítics del govern municipal que disposen de dedicació exclusiva o parcial a l’Ajuntament de Tavernes van renunciar ahir de manera oficial a la paga extraordinària de Nadal. 

El passat plenari, l’alcalde Jordi Joan ja va anunciar la voluntat política de eixa renuncia, que la confirmava ahir de manera definitiva i oficial una vegada es coneixia el contingut de l’informe que el propi alcalde havia demanat a la Federació Valencia de Municipis i Províncies. Cal recordar que els càrrecs de confiança (secretari i cap de gabinet de premsa) ja havien renunciat en el ple passat perquè en formar part de la plantilla tenen el mateix regim que els funcionaris.

Segons aquest informe, la renuncia dels càrrecs polítics a cobrar la paga és voluntària, però com deia l’alcalde, en el cas de Tavernes han renunciat a ella per solidaritat amb la resta de treballadors municipals. Afecta aquesta mesura al mateix alcalde, Jordi Joan, i a la regidora Vanessa Martí, de Bloc-Compromís; al regidor Víctor Borràs del PSOE i a la regidora no adscrita Karina Vercher.

Per voluntat expressa dels regidors del govern municipal implicats, els 8.684 euros que importa el total de les pagues extres de Nadal es destinaran a ajudes individuals no periòdiques, allò que es coneix com ajudes municipals d’emergència i que són per pagar necessitats bàsiques de les famílies, cas de l’alimentació, la llum, l’aigua o el lloguer.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

això és predicar amb l'exemple. Em sembla molt bona la decisió de destinar els diners a les famílies necessitades del poble, què en són moltes a hores d'ara.
Seguiu així!

Anònim ha dit...

han dit a ajudes socials, no per a famílies necessitades del poble. Vorem on cauen els diners. A lo millor paguen com a la Creu Roja, i mentres la caixa va fent interesos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aquest és el clàssic comentari que no devem publicar perquè ni diu res ni aporta res, a més demostrar que no hi pitjor cec que el que no vol vore (o llegir la noticia), ni més sord que el que no vol escoltar.

En la noticia ho diu ben clar:

es destinaran a ajudes individuals no periòdiques, allò que es coneix com ajudes municipals d’emergència i que són per pagar necessitats bàsiques de les famílies, cas de l’alimentació, la llum, l’aigua o el lloguer.

I si eixes ajudes a families que parla la notícia no són "ajudes a families necessitades del poble", com tu dius, i si al mateix temps les ajudes no entren dins del concepte de socials, que vinga Déu i ho veja!!!
I tot es fa per mitjà dels serveis adients de l'Ajuntament i usant els seus mitjans i segons els seus llistats de families que més ho necesssiten. Com cal i toca ¿no creus?

Segon: caldria que abans de parlar sobre el pagament de la Creu Roja t'assabendares bé com es fa eixe pagament LEGALMENT. No no és, com alguns volen fer creure a la gent, cobrar els diners de la taxa de les paelles i l'endemà directament a Creu Roja.
Ho va explicar l'alcalde en el plenari com es fa LEGALMENT, que no és ni més ni menys igual com es fer l'any passat amb ADISVA i que ací en la Cotorra explicàrem i no anem a repetir. I tots els grups municipals ho aprovaren - quin remei hi havia si és el que diu la llei - per unanimitat. UNANIMITAT hem dit. O siga el PP també i no va dir ni "mu" al respecte perquè sap que s'esta actuant amb la llei amb la mà.
Per tant, repetim, no anem a explicar-te nosaltres quin és eixe procediment. Ja saps on pots preguntar.