L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 de novembre del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: El carrer Concòrdia


 
Un dels nostres lectors ens envia una foto per tal de cridar l'atenció sobre la situació del Carrer Concordia, que com tots sabem no és nova ni d'ara, però ens diu que caldria pensar ja en facilitar un millor accés per aquest carrer, tant per al veïnat com per a la resta de vianants.

Després de molts anys que el carrer presenta eixe estat i no s'han donat solucions, de comprovar que l'accés a les vivendes del carrer no és facil ens diu que "tenim en compter que una persona que es moga en caminador,en cadira de rodes, o si s'ha de tranportar un malalt en camilla... ho tenen mol cru".

El nostre comunicant creu que cal plantejar-se una solució, al temps que agraeix l'atenció que li donaran a aquesta comunicació.
-