L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 26 de novembre del 2012

La banda de Tavernes participarà l’any que ve al Certamen de València després de 13 anys sense acudir-hi. El president Juan José Sala no es presentarà a la reelecció.




Va ser la notícia més important, al costat de l'anunci del president de què no es tornava a presentar a la reelecció. Ho anunciava en els parlaments del tradicional dinar de germanar amb els quals la Societat Instructivo Unió Musical (SIUM) de Tavernes tanca la celebració de Santa Cecília i que va reunir a molts músics, directius i aficionats al saló de ball de la societat.


El president Juan José Sala va anunciar que no es tornaría a presentar a la reelecció així com que la nostra banda de música enguany acudirà al Certamen Internacional de València per a la qual cosa va demanar la total implicació de tots i així poder traure endavant aquest projecte. Cal recordar que la darrer vegada que la nostra banda va participar en el certamen va ser l’any 2.000.


L’alcalde Jordi Joan va agrair al president tot els treball fet durant els 22 anys que du al front de la SIUM i va aconseller que quan arribe el moment, caldrà fer una transició serena, tranquil·la i reflexionada. També va destacar el recolzament de l’Ajuntament a la societat i va animar els músics i membres perquè treballen de valent per tal d’aconseguir un resultat digne que faça honor als  130 anys d’història de la banda.


Jordi Joan va remarcar que la banda representa a tot Tavernes i tot Tavernes recolzarà la presencia a València i també l’Ajuntament farà un esforç i col·laborarà en tot allò que calga per fer possible la participación.

 L’acte va ser aprofitat per fer lliurament dels premis de la setmana de Santa Cecília i demés distincions.
-