L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de novembre del 2012

Ferran Torrent presenta avui divendres "Ombres en la nit", la seua darrera novel·la



L’autor Ferran Torrent, un dels escriptors més importants de la literatura valenciana actual, presenta avui  la seua darrera obra literària en la Casa de la Cultura de Tavernes.  La presentació de la novel·la Ombres en la nit serà avui divendres, 16 de novembre, a les 19:30 hores en la Casa de la Cultura, organitzada per la Fundació Valencianista i Demòcrata Josep Lluís Blasco amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, serà l’encarregat de presentar a l’autor. L’alcalde anima tots els vallers a assistir a la presentació del llibre i ha indicat què “és important tindre escriptors de la talla de Torrent a Tavernes. Escoltar la presentació del llibre en la veu del mateix Torrent serà un luxe que no ens podem perdre”.

Ferran Torrent és natural de Sedaví i nascut l’any 1951. És un dels autors valencians més llegits i reconeguts. En la seua producció literària destaquen Penja els guants, Butxana; Un negre amb un saxo; Gràcies per la propina; La mirada del tafur; L’illa de l’holandés; Societat limitada; No emprenyeu el comissari!, entre altres, algunes han estat portades a la gran pantalla i ha rebut nombrosos premis, a més de ser finalista del premi Planeta.

Ombres en la nit és una novel·la ambientada en la postguerra a Espanya i a Europa, l’any 1947. Està publicada per l’editorial Columna dins de la col·lecció Clàssics.
-