L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 2 de novembre del 2012

El supermercat Charter (Consum) recolza les campanyes d'ajut de Càritas



 
 El supermercat Charter ( Consum) de Tavernes inicia el pròxim dilluns, dia 5, una campanya de compromís i solidaritat amb el més necessitats de la nostra població, cosa que fa en col·laboració amb Càritas Interparroquial de la nostra ciutat.

Aquest supermercat ofereix el seu local perquè els veïns, en fer la seua compra diària, puga disposar d’un carro de la compra i allí deixar, de forma voluntària, els productes no peribles que vulga donar a Càritas Interparroquial per a la Campanya dels Quilos dels pròxims Nadals.

Encara que siga un poc prompte, Càritas enceta la campanya aquest mes de novembre amb aquesta iniciativa, continuada el mes de desembre. També s’hi afegiran altres activitats i accions, a les quals Càritas dóna el seu recolzament.

Càritas ha volgut agrair públicament a Charter (Consum ) el seu recolzament, no sols amb aquesta acció sinó també amb tota l’ajuda desinteressada donada al llarg de l’any, una acció que li ha valgut ser mereixedor del títol d’establiment col·laborador de Càritas. 
-