L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 11 de novembre del 2012

El PSOE valencià copia Compromís


El diari Las Provincias ha publicat una notícia on diu que el PSOE valencià copia a Compromís. Les darreres noticies sobre la debacle electoral que pot tindre el PSOE en els futurs comicis electorals, sumat a les debacles que han tingut en les eleccions gallegues i basques, i la  hecatombe que anuncien les enquestes d'avui  en les catalanes i que faran feredat en el PSOE,  està provocant un canvi substancial en els comportaments dels dirigents valencians. El seu lider, Ximo Puig, i demés dirigents no han tingut altra idea millor que copiar les idees, propostes i modes de fer política de cara a la gent i pensant a les persones que té la coalició Compromís.
 
No podem oblidar que després de vuit anys governant Espanya amb Zapatero de president, rescatant a la banca, augmentat la bombolla immobiliària i l'especulació i sense fer res contra els desnonaments, ara el PSOE copia a Compromís i diuen de rescatar persones. La cosa és que l'original és Compromís i sempre serà millor que la còpia que proposa el PSOE.

Ací teniu l'enllaç de Las Províncias, perquè comproveu que no és cosa nostra:

http://www.lasprovincias.es/v/20121110/politica/pspv-copia-comproms-pide-20121110.html

I perquè us en feu uns cèntims de com eren les polítiques del PSOE al front del govern de la nació fa només un mesos, podeu llegir la notícia següent del març de l'any passat:


Quins temps! 
-




1 comentari:

Estruch ha dit...

El resultat serà que per a copies , millor el original , millor per a vosaltres.