L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 de novembre del 2012

Curset de primers auxilis per a monitors, entrenadors i esportistes




El passat cap de setmana a la Casa de la Cultura es va celebrar un curset de primers auxilis organitzat per la U.E. Tavernes en col·laboració amb la regidoria d’Esports que dirigeix Josep Llàcer. El curset estava dirigit a totes les persones que tenen algun tipus de relació-vinculació amb les entitats i clubs vallers en la seua missió d’entrenadors, monitors o bé com a esportites pràcticants.  

El regidor Josep LLácer, en l’acte protocolari del curset, va remarcar la total disposició de l’Ajuntament i de la regidoria a col·laborar amb la U.E. Tavernes i amb qualsevol entitat en totes les activitats que organitzen. Així mateix va animar a la directiva i al cos tècnic a organitzar altres activitats semblants.


Josep LLácer va valorar positivament l’esforç de la directiva en l’organització d’aquestes activitats formatives que, pràcticament, mai no s’havien dut a cap a Tavernes. També va tindre paraules per als monitors i entrenadors on recordava que calia aprofitar al curset perquè donava pautes per saber reaccionar adequadament davant situacions de risc i, en aquest context, va recordar la gran responsabilitat que implica el ser monitor, malgrat que hi persones que no la valoren ni li donen la importància que li pertoca.
-