L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 de novembre del 2012

Ahir, 14 N, va haver vaga general i manifestacions contra les polítiques del PP

Roda de premsa informativa dels sindicats
Milers de valencians van participar en les manifestacions realitzades amb motiu de la vaga general convocada per sindicats i organitzacions socials. La jornada s'ha saldat amb 23 detencions, acusats de resistència, atemptat contra l'autoritat i desordres públics. Dos d'ells són menors d'edat.

Les xifres dels assistents a la manifestacions convocades en les tres províncies són dispars. A Alacant, la Policia ha afirmat que el nombre d'assistents ascendia a 35.000, mentre que els sindicats parlaven de 100.000; a Castelló, mentre els agents nomenaven 14.000, els sindicats augmentaven el nombre fins als 40.000; a València, els sindicats parlaven de 350.000, i la Policia de 30.000.

Els valencians hem expressat el rebuig a les polítiques adoptades pel Govern de Rajoy i el PP que provoquen, segons els sindicats, en "més atur, més retallades, més empobriment, menys protecció social". En algunes pancartes es podia llegir: 'No a una reforma laboral +injusta +ineficaç +inútil', 'No a les retallades del Serveis Públics', 'Més educació, menys corrupció', 'Amb l'educació no es juga', 'El ensenyament públic és de tots' i 'El malbaratament de l'administració ho paga l'educació'.
 
El 76 per cent dels treballadors valencians ha secundat la vaga general convocada per a aquest dimecres, segons la informació oferida pels sindicats UGT PV, CCOO PV i Intersindical. 

Els secretaris d'aquestes tres centrals han oferit una roda de premsa per a informar del seguiment de la vaga i han destacat la "normalitat lògica en un dia de vaga general" a Espanya, amb la qual s'està desenvolupant aquesta jornada. Així mateix, han ressaltat que està transcorrent "sense grans incidents destacables". 

Respecte al seguiment en determinats sectors han destacat la seua satisfacció pel registrat en la Indústria, on hi ha hagut "una gran resposta" en polígons industrials i en empreses de tot tipus. Així, han subratllat l'atur del cent per cent en la factoria de Ford a Almussafes. En relació amb altres sectors, han indicat que el seguiment de l'atur està sent del 65 per cent en ensenyament; del 90 per cent en universitat; 59 per cent en sanitat; el 56 per cent en justícia i un 55 per cent en el sector públic de la Generalitat valenciana.

Segons agències
-

2 comentaris:

Filòsof. ha dit...

La por impedeix que els nostres "advocats laboralistes" els sindicats puguen defensar-nos amb solvència. Eixa por que fa que anem a la feina i estiguam en desacord amb les mesures pro dèficit que tan mal van per a l'economia de l'estat i tant bé a qui tenen els diners barats i no els amollen sino es a uns interessos altíssims com es deixar-los als mateixos avalistes que responen per a qui tenen els diners barats.
Estem destinats a que una minoria elitista del capital i la tecnologia punta faça el que vulga amb la democràcia: el govern del poble.

Anònim ha dit...

Com a persona que visc al cap i casal he de dir que va haver moltisima gent que pel motiu individual no feren vaga pero que si assistiren a la manifestació. Els assistents dien que no havia hagut cap amb tanta afluencia, sols comparable amb les de no a la guerra