L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 11 d’octubre del 2012

Un nou sainet ridícul del PP al Congrés de Diputat


El passat dia 9 d’octubre, Dia Nacional dels Valencians, es va viure un nou sainet al Congrés de Diputats. El primer punt de l’ordre del dia era una proposta de les Corts Valencianes per discutir el sistema de finançament (la famosa clàusula Camps) que tant perjudica els valencians. 

Però el PP valencià va entendre que com que era festa a València no calia discutir un tema de tanta transcendència i va demanar a la Mesa del Congrés la retirada del punt. El PP valencià seguix ofrenant ridículs al món sencer.

En l'ordre del dia si que hi figurava una proposició no de llei del grup del PP que demanava un pla d’ocupació per a joves. Es pot tindre més barra? Més cara dura?

L’única cosa que ha fet el govern fins ara és aprovar decrets-llei per incentivar la desocupació, per abaratir-la, per robar drets als joves i a tots. La seua reforma laboral ha portat a taxes d’atur juvenil escandaloses del 52%.

De l’única cosa que s’ha preocupat este govern és del maleït dèficit i del rescat dels bancs. I han oblidat els joves, les persones, condemnant els joves a un futur basat en la subocupació, en treballs en negre o, pitjor, obligant-los a emigrar.

Ací teniu la intervenció del diputat de Compromís, Joan Baldoví sobre el tema. I al final, conta el testimoni real d’un jove valencià, José Luis Pérez Martienssen, que ja fa dos anys que va haver de deixar la seua terra per marxar a Berlín.  





-