L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Un nou despreci del PP als valencians: Rajoy destina 127 euros per valencià a inversions, mentre la mitjana espanyola son 271 eurosu



Els retalls (del 36%) que ha fet el govern del PP de Rajoy a les inversions en les terres valencianes té una altra lectura i molt important: l’Estat destina 127 euros per valencià quan la mitjana autonomica està en 271.

En altres paraules: L’Estat destina per cada valencià i cada valenciana, siga de la edat que siga, 144 euros menys que en la mitjana de les autonomies. Eixos diners es destinen a inversions en infraestructures a les nostres comarques. I si no hi ha diners, no hi ha carreteres, no hi ha hospital, no hi ronda de Tavernes i no hi ha canalització del riu Vaca.

Rajoy: ¿Què hem fet els valencians per méreixes això? ¿Has oblidat el temps que passares com a registrador de la propietat en Santa Pola? T’han mal el van tractar que no ens pots vore ala valencians?

Perquè Rajoy, ens esteu retallant, primer el PSOE i ara tu i el PP, any sí any també: en el 2008 cada valencià rebia 481 euros per a inversions, i enguany una quarta part. I els diners que ens dones ara en els pressupostos són els més baixos des de fa 10 any.

Compromís ha reclamat avui dilluns al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que es "plante" en la conferència de presidents autonòmics davant Rajoy i rebutge "de manera contundent" uns Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) que són "un atemptat per al benestar del poble valencià".

El portaveu Enric Morera avisa que "la reducció del 35 per cent de les inversions de l'Estat a la nostra terra suposarà més atur, més crisi i menys benestar". Per això es reclama a Fabra "que siga realment el President de la Generalitat i que defense els interessos valencians en matèria d'inversions, necessàries més que mai per crear llocs de treball".

"Rebre per habitant 127 euros en inversió enfront dels 271 de la mitjana estatal converteix als valencians en ciutadans de segona" ha criticat Morera, qui ha afegit que no es prou que Fabra diga, amb la boca petita, que vol més inversions de l'Estat sino que exigesca a Rajoy una "rectificació absoluta" dels comptes que "com a mínim", situe la inversió a les terres valencianes en la mitjana estatal.
-

7 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

Tranquils, que el nostre amat President Alberto Fabra ja sh'a queixat, i açò no quedara en sac trencat...

Anònim ha dit...

Sr. E.Etruch portem 35anys on mane qui mane, és a dir, PPSOE no han parat de robar diners als valencians.
Què et fa pensar que ara canviarà això? Més quan el president Fabra(una titella de torn) és un acolocat a dit per Rajoy. Ell farà el que li manen els seus amos a Madrid.

Al buen entendedor pocas palabras bastan ha dit...

Altra mostra de la degradació de la nostra condició humana: cada vegada més ens costa capir la ironia. Inundem el discurs amb comentaris d'una línia o piulades (tuits) de 140 caràcters, i no entenem el contrari d'allò que aparentment és dit. No cal que explicite per qui va la meua crítica, veritat? Que ho senta tot aquell qui vulga, qui tinga orelles que hi senta.

Anònim ha dit...

Espoli fiscal, Espanya és crisi i ens fa estar en crisi

Robinjut ha dit...

Crec que E.E. ahí com el feu tan tarròs és més inteligent que tots vosaltres junts.
Tan sols se li havia oblidat posar el "mode irònic on" davant del seu comentari.
No el feu tan tan curtet, que tots sabem que el Fabra s'ha queixat amb la boca xicoteta i sols a la premsa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres, la gent de La Cotorra, som intel·ligents. Almenys ho som més que tu (tu ens has parlat de tu i et corresponem. Noblesa obliga)i t'ho demostrem publicant eixe comentari teu, perquè tots puguen vore la classe de "paio" que ets.

I damunt un gran mentider perquè La Cotorra mai no ha qualificat de terròs al senyor Estruch (s'ha posat ara de moda això del senyor)amb el qual alguns d'ací tenim bona amistat.

Enrique Estruch ha dit...

Efectívament, eu dia amb ironía, per si a algú no li ha quedat clar.