L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 d’octubre del 2012

Les gestions de l’Ajuntament amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) permeten la neteja del riu Vaca en el tram que dóna al poble.





Les gestions de l’Ajuntament amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) permeten la neteja del riu Vaca en el tram que dóna al poble.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha atés les diferents sol·licituds de l’Ajuntament de Tavernes per a mantenir el riu Vaca en condicions òptimes

Les peticions realitzades per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna abans de l’estiu, el dia 26 d’abril i, durant l’estiu el 29 d’agost, a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, han permés que a hores d’ara un tram del llit del riu Vaca presente un millor aspecte gràcies a les tasques de neteja amb maquinària pesant que s’hi duen (per ahir dijous) a terme. 

- Nota oficial i fotografia de l'Ajuntament 
-