L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dilluns, 15 d’octubre del 2012

L’Ajuntament ofereix informació de la Llei de Protecció de Dades als comerciants de la ciutat


Tavernes (javigar66)


L’Ajuntament de Tavernes ha preparat per al dimarts, dia 16, una jornada informativa per a explicar als comerços locals la Llei de Protecció de Dades. L’acte tindrà lloc a les 20:45 hores, en el saló de plenaris, sota el títol: “El compliment de la Llei de Protecció de Dades en el Comerç Xicotet” i serà impartida per Xavier Brines, responsable de seguretat jurídica i cap de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Tavernes. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que ha estat el promotor i impulsor d’aquesta iniciativa, serà l’encarregat de presentar una jornada informativa que té com a principal objectiu, dins de les inquietuds i demandes de l’Associació de Comerciants de la ciutat, acostar-los tota la normativa en aquesta matèria: les infraccions més comunes en el tractament de les dades personals en l’àmbit del comerç i del petit empresari, els drets que tenen les persones, les obligacions de l’empresa i professionals, l’AEPD, entre altres aspectes. 

L’Ajuntament de Tavernes, a més de preocupar-se per formar el personal en la matèria, ha impartit conferències adreçades a la ciutadania. El mateix cap del Departament de Protecció de Dades de l’Ajuntament col·labora amb la Diputació en tasques formatives dirigides a altres administracions. L’any passat el projecte impulsat des d’aquest Departament va ser guardonat amb un Reconeixement Especial en la “VI edició dels Premis Europeus a les Millors Pràctiques de les Administracions Públiques en Protecció de Dades” que havia estat convocat per l’Agència de Protecció de dades de la Comunitat de Madrid.
-