L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 22 d’octubre del 2012

L'Ajuntament manifestarà a Iberdrola el seu malestar pels talls de llum que pateix la ciutat i la platja





L’Ajuntament de Tavernes expressarà a la companyia elèctrica Iberdrola el seu malestar pels talls de llum reiterats que estan afectant el subministrament del servei en una àmplia zona dels nuclis urbans de la ciutat i de la platja.

El tall de subministrament que va patir la ciutat entre la vesprada i la nit de diumenge passat va ser molt greu perquè va mantindre completament a les fosques el nucli urbà i les vivendes de la major part de la població, especialment el sectors de la zona est. El veïnat va patir continus tals intermitents al llarg de la vesprada i fins que es va produir el un tall de subministrament total de quasi quatre hores. Així, les televisions no funcionaven, a l'hora de sopar moltes cases no podien encendre les cuines per ser els focs elèctrics i, els llums del carrer romanien apagats.

Segons la informació municipal, el tall de subministrament elèctric sembla que va ser originat per una avaria en la línia entre Tavernes i Cullera. Aquesta línia proveix la zona est de la població i sembla ser que no estava en condicions pels desperfectes ocasionats pel tret fortuït d’un caçador. Aixi, mentre es localitzava el punt de l’avaria, es van produir diferents talls que es van realitzar les faenes de reparació del punt afectat.

L’Ajuntament de Tavernes traslladarà a l'elèctrica el seu malestar pels talls de subministrament que de forma continuada estan deixant sense servei una gran zona de la ciutat, i demanarà una solució que pose fi a esta situació molesta.
-

3 comentaris:

Un afectat ha dit...

Perdona, avui estaven treballant a la zona de marjaletes en un poste molts funcionaris d'Iberdrola. Serà la solució ? Portem dos diumenges seguits amb els talls. A vore si es una cosa pareguda a la gasolina, presionant al poble? Si es aixina, estem amb l'ajuntament en totes.

Anònim ha dit...

Que es posen les piles (els d 'iberdrola) perque estan donant un pessim servei.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament ha reaccionat masa tard pero "nunca es tarde si la dicha es buena" a vore els resultats que dona.
Si han llegit la nota de premsa de l'Ajuntament deuen estar "acollonits" per la seua contundencia.