L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 d’octubre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes trasllada el jutjat de pau a l’antic Hospital i soluciona les deficiències dels darrers deu anys






El jutjat de pau de Tavernes canvia d’ubicació. I ho ha fet després de 10 anys de patir deficiències en l’estructura de les instal·lacions del Carrer la Barca, unes deficiències que portaren a què, durant l’any 2008, s’obriren diligències per incompliment de la legislació vigent en matèria de prevenció de riscs laborals.

Les noves instal·lacions es troben a la primera planta de l’edifici de l’antic Hospital, al Carrer Gabriel Hernàndez, lloc on a partir d’aquesta setmana les oficines estan oferint el seu servei als veïns i veïnes, i a més, es facilita la conservació dels arxius del jutjats, amenaçats per la humitat i males condicions de l’anterior ubicació.

El govern municipal de Tavernes ha resolt en un any de govern un problema que s’arrossegava des de feia 10 anys sense que l’anterior govern donara cap solució. Una mala gestió dels recursos patrimonials que caldria sumar a altres gestions deficients, com és el cas de la gestió econòmica, segons comentava el regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Tavernes, Víctor Borràs.

Cal assenyalar que les primeres mancances en l’edifici del Carrer la Barca apareixen l’any 2002 i s’han agreujat amb el pas del temps, a causa de l’oblit, la deixadesa i l’abandó en què van caure les dependencies durant el govern del PP. Totes aquestes mancances van ser detallades específicament l’any 2005 per els serveis tècnics municipals, que van posar de manifest els problemes que afectaven diferents elements comuns de l’edifici, i que han afectat tots estos anys a les condicions de treball dels funcionaris i del material dipositat en els arxius del jutjat de pau. Entre aquestes cal citar filtracions d’humitat, goteres i la humitat constant en parets mitgeres, un fet que han posat en perill la integritat de diversos volums de llibres del registre civil, còpies úniques, el deteriorament dels quals hauria estat una pèrdua molt greu i irreparable.L’actual govern municipal va ser conscient des del primer dia que calia una solució, i s’ha reunit amb la comunitat de propietaris de l’edifici per buscar la millor opció per a afrontar les reformes necessàries i ara s’ha organitzat el trasllat per tal de poder atendre les necessitats diàries del jutjat i no afectar-ne el funcionament. La prova de la bona coordinació es demostra en el fet que el jutjat no ha deixat de funcionar un sol dia.

-

5 comentaris:

Just ha dit...

Ací va nàixer la meua germana, espere que renasca la justicia amb el canvi.

Anònim ha dit...

El PP sembla mentira que no ho arreglara, i més quan tots sabem qui és la cap del jutjat i quines amistats té en eixe partit.



Anònim ha dit...

Com han pogut passar tants anys sense que ningú pensara a traslladar el jutjat de pau al carrer Gabriel Hernandez? Almenys ja s'ha solucionat este problema.

Anònim ha dit...

Si q s'havia pensat i ara tb pidem dir ho han cavuat per qui treballa al jutjat q tots sabem qui es i de qui es amic

Irònic ha dit...

Supose que estaràs parlant de la persona que es passa tot el dia dins jutjat asseguda a la taula. Ja veus els seus amics d'abans no li arreglaren el jutjat i ara aquells que no pot vore ni en pintura, la canvien a un lloc millor, mes sol, llum i millors condicions de tota classe per a treballar.

I el pobre de la bici ja ho veus, continua amb la bici. Ni tans sols li han comprat una moto. Senyors del tripartit: que esperen a comprar-li una moto al recadero i roba com cal per si plou a l'hivern?