L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 25 d’octubre del 2012

La Valldigna és, un any més, la capital dels contes






El monestir de Santa Maria de Valldigna acull demà,  26 d’octubre, la V Mostra Professional de Contacontes “CONTesCOLTES”
 
La trobada està organitzada conjuntament pels ajuntaments de Tavernes, Barx, Simat, Rafelcofer i Requena, i està impulsada per la Diputació de Valencia amb el suport de diverses entitats.

L'horari d'inici de la trobada serà a 10:30 hores i acabarà sobre les 18 hores,  amb la qual cosa presenta una jornada ben farcida de propostes lúdiques amb el conte com a gran protagonista.

Així es compta amb la presència del grup La Pop, amb el seu viatge musical, i Teatre Buffo, amb les històries de sempre contades amb titelles per obrir una programació on participen Marta Pereira, El Ball de Sant Vito, Este cuento me suena, Carles Cano, Almudena Francés, Gamba y Ginny i Disparatario. Tancarà la mostra la companyia La Dependent amb “Sr. Lletraferida”, un original recorregut per la literatura valenciana de tots els temps. 
 
L'edició d'enguany dedica un espai a l’art i la cultura a través de l’exposició “Passeig per la lectura 2012,  haikus i tankas”, organitzada pel Cercle Artístic de Requena i el col·lectiu La Espiral.

Aquesta cinquena edició es consolida com un referent en el món de l’animació lectora. La Mostra transformarà el monestir de Santa Maria de Valldigna en un gran escenari que servirà d’aparador als millors professionals de la narració oral.
-