L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 26 d’octubre del 2012

El valler Paco Sales del GMValldigna torna del Nepal després d'una expedició a l'Himalaia.



Paco Sales, del GMV
Paco Sales, del GMValldigna, ha tornat del Nepal després d'estar 25 dies recorrent la serralada de l'Himàlaia. El muntanyenc ha recorregut a peu mes de 300 km. i uns desnivells acumulats de mes 20.000 m.

Els recorreguts s'han desenvolupat per les mítiques valls del Langtang i Gosainkunda, uns dels mes bonics de tota la gran serralada de l'Himàlaia. Després d’arribar al poble Xerpa de Kyanjing Gomba a 3.870 metres, es va ascendir al Tserko Ri de 5.033 metres, des d'on podem contemplar de prop l'impressionant Langtang Lirung de 7.227 metres amb el seu impressionant glacera i l'imponent nevat de Ganesh Himal de 7.600 metres.

El recorregut posterior va ser per la vall de Gosainkunda per multitud de llacs, un lloc sagrat perquè es creu que Shiva va fer el llac sagrat amb el seu trident, el pas de Laurebinavak de 4.609 metres i baixar als pobles budistes com Take Gyang i Sermathang, 2.621 m., amb les seues impressionants terrasses d'arròs.

L'Himalaia (clica damunt per agrandir)
 La tornada a Kàtmandu ens sorprèn per la gran quantitat de patrimoni històric existent a la ciutat, visitem: el Durban Square, Hanuman Dhoka, Barri del Thamel, Ciutat de Boudha etc, culminant l'expedició amb un vol en avioneta per a contemplar l'Everest, que amb els seus 8.848 m. és la muntanya mes alta del món.

El muntanyenc vol agrair als membres del GMValldigna  el suport que ha rebut i als companys de treball de l'ajuntament de Tavernes la seua la col·laboració en els regals que ha portat i que han servit per fer feliços a nombrosos xiquets dels pobles nepalesos.  

Segons la nota del GMV

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Continueu incrustant videos no operatius, com el del principi d'esta notícia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra de la Vall no afig propaganda ni cap mena de publicitat en el blog. Tampoc cap de propaganda o cosa semblant. Els videos que sólem afegir com a complement d'alguna noticia estan sempre dins de la mateixa noticia.

En aquesta notícia ni hem inserit cap vídeo, ni nosaltres em veiem cap.

Si veus, tu o qualsevol persona que ens llig, alguna propaganda o video publicitari que sàpiga que no es cosa nostra. ¿Cosa del teu navegador o del teu proveïdor d'internet?

Comprova-ho amb algun altre ordinador diferent del teu o amb navegador diferent.

No és crítica, és per fer un favor ha dit...

Quí ha dit res de propaganda ni publicitat?
Ja no és la primera vegada i et repetisc que no és problema nostre de navegadors ni proveidors.
És una finestra gran entre el ròtul de la notícia i la foto de Paco Sales, al principi de la notícia.
A nosaltres ens dona igual, però queda prou cutre un espai a principi de noticia que no serveix per a res.
El problema és vostre, comproveu-ho vosaltres si voleu amb altre ordinador, no tenim nosaltres altra feina!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Parlàvem de coses diferents i no ens enteníem. Efectivament nosaltres observem entre l'enunciat de la noticia i la fotografia un doble espai. Una cosa aixi de separació

-cos de la notícia

-La foto.

No ho veiem res exagerat ni cap finestra gran com tu dius. Si que hem observat que es crea quant actualitzem la noticia per algun comentari, etc. I no sabeem a que es degut. Cosa de la configuració del blog feta per Google? De tota manera no veiem que siga tan molest i fins i tota seria positiu si pensem que serveix per distingir el titular de la resta.