L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 25 d’octubre del 2012

El jutge de l’Audiencia Nacional, Fernando Andreu, cita a declarar com a imputats en el cas Bankia al expresident de la Generalitat José Luis Olivas (PP) i a l’exvicepresident del govern, Rodrigo Rato (PP)




R.Rato i J.L.Olivas (polítics del PP)
L'expresident de la Generalitat i secretari general del PP valencià i després expresident de Bancaixa i del Banc de València, José Luis Olivas, haurà de declarar com a imputat el dia 19 de desembre davant del jutge de l'Audiència Nacional, Fernando Andreu.  Aquest jutge ha citat a declarar a l’endemà, 20 de desembre,  a l’exvicepresidente del Govern del PP, Rodrigo Rato,  els dos com a imputats en la causa que investiga sobre l'eixida a Borsa de Bankia,

També han de declarar davant el jutge l'exministre de l'Interior del PP, Ángel Acebes, el 23 de novembre mentre que l'exconseller delegat de Bankia Francisco Verdú ho farà el 18 de desembre .

En una providència dictada aquest dijous, Andreu ha citat als 33 membres de l'últim Consell d'Administració que va aprovar la fusió de les caixes que van donar lloc a Bankia . A tots se'ls atribueixen els delictes de falsificació de comptes, administració deslleial, maquinació per a alterar el preu de les coses i apropiació indeguda.
 
També hauran de declarar en l'Audiència Nacional altres representants del PP, com el exsecretari general d'aquesta formació a Madrid, Ricardo Romero de Tejada (el 6 de novembre) i l'expresident de l'Assemblea regional , Jesús Pedroche (el 8 de novembre). Per banda del PSOE ho fara l'exdiputat autonòmic Jorge Gómez (el 20 de novembre); i d'Esquerra Unida (IU) Juan Antonio Moral Santín (12 de desembre).
-