L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 15 d’octubre del 2012

El Club de Bàsquet Tavernes organitza una lliga amb participació d’equips de tres comarques




El CB Tavernes serà enguany l’encarregat d’organitzar la lliga de bàsquet intermunicipal de clubs amb participació d’equips de la Safor, la Ribera i la Costera.

Els equips participants són de la categoria prebenjamí, benjamí i aleví i s’espera reunir a més de 40 equips de les tres comarques. Fins ara la competició s’organitzava en la Ribera però enguany serà el club de la nostra ciutat el responsable de centralitzar l’organització, els resultats i el calendari.

Aquesta és una competició que es disputa fora de la Federació Valenciana donat que aquesta entitat no pot fer front a la despesa que suposa per culpa de la falta de recolzament i suport econòmic del Consell Valencià de l’Esport per dur a cap aquesta lliga d’esport base.

La lliga intermunicipal, en allò que respecta a la comarca Safor-Valldigna, tindrà com a participants equips de Tavernes, Gandia i Bellreguard. El club valler ha confirmat que hi participaran els seus equips benjamins, un dels alevins i els prebenjamins, que són els nascuts entre 2005 i 2006. Es dóna la circumstància que serà la primera vegada que el club tindrà equips en prebenjamí en els més de 30 anys de la seua existència.

Ara s’està preparant la normativa i el calendari de competició, però ja se sap que l’equip que jugue com a local ha d’aportar els anotadors i arbitratge.

En acabar la competició, el club vol fer una festa del bàsquet amb lliurament de trofeus i sorpreses per als participants.
-

2 comentaris:

Francesc Calabuig ha dit...

M'agradaria saber on es poden consultar els calendaris, resultats i classificacions. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sincerament no ho sabem. Pensem que ho hauràs de preguntar al mateix club.