L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 d’octubre del 2012

DENUNCIA: El PP que presideix Fabra no pinta fava (políticament parlant)





No hi ha res més rendible que un president del Govern de la pròpia comunitat per tindre garantides les inversions”. D’aquesta manera encapçalava temps enrere un article el diari “Levante-EMV” per explicar la quantitat d’inversions i obres que el Govern de Rajoy (gallego de Santiago de Compostela) té previstos en la comunitat on va nàixer, Galicia. 

El tren AVE és l’exemple perfecte del que diem. Felipe González, andaluz del PSOE, el va posar rumb a Andalúsia; José Maria Aznar, del PP, i Jose Luís Rodriguez Zapatero, del PSOE, miraren a Castella-Lleó i ara Mariano Rajoy, mira cap a Galícia, convertida en la protagonista principal en el BOE. 

Els pressupostos de l’Estat per al 2013 són la millor prova que les inversions s’han traslladat al nord  d’Espanya. L’AVE a Galícia és la prioritat del Govern de Rajoy (1.079 milions) i per això li ha passat al davant del Corredor Mediterráneo, a pesar que travessa Andalusia, Múrcia, el País Valencià i Catalunya. 

Ara cal saber que l’AVE gallec són realment tres projectes: Eix Atlàntic: A Coruña-Ferrol Vigo-Portugal; el tram Valladolid-Vigo i el projecte Ourense-Lugo-A Coruña.  I tot no acaba ací: en plena campanya electoral gallega la ministra de Foment, Ana Pastor, gallega com Rajoy però de Pontevedra, acaba d’anunciar la licitació de quatre obres de 121 milions relacionades amb l’AVE. 

I mentrestant, s’han oblidat de l’AVE a Castelló, el projecte del qual ha desaparegut del BOE i dels pressupostos.

Tot el Corredor Mediterrani té previst 1.019 milions per a les quatre comunitats, però la valenciana només rep 190 milions, 80 per al “corredor” i 110 per adaptar l’ample de les vies del tren. És la tercera que menys rep darrere Catalunya i Andalusia. 

O siga, a qui no té padrins no el bategen. I sembla ser que Fabra no en té, o el que hem dit: el PPCV, que presideix Fabra, no pinta fava en la política del seu partit en el conjunt d’Espanya!
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És clar que tot el que va cap del Sud a Catalunya ha de passar per València (corredor mediterrani).
Tal vegada, amb la independència de Catalunya, València podria rascar més de València.
Ara, hauriem de renegar de tota referència al català, i espanyolitzar-nos totalment, com diu Wert.

Anònim ha dit...

En el poble estàvem més que cansats de sentir: com no està Manolo ni el PP ja voreu ja... No ha d'aplegar ni un duro!!! Rajoy passa dels valencians tant o més com Zapatero, sap que la Comunidad Valenciana és un niu de corruptes i preferix girar la cara cap a altres llocs. La cara i com bé s'ha vist els diners... Amb tot el que paguem els valencians hi ha de sobres per a fer els projectes gallegs (els de casa de Rajoy), igual té l'estat de malestar i de retallades que es viu al País Valencià. Els del PP no tenen diners ni per als seus companys, 16 anys de majoria pepera i així ho paga Rajoy?? No volíeu a Zapatero?? Doncs amb Rajoy 2 tasses!!!!