L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 d’octubre del 2012

Compromís vol saber en què es gastaran els 700 milios primers del rescat i exigeix que la prioritat siguen les persones i no els bancs.


Compromís en les Corts Valencianes, a través del seu portaveu EnricMorera, ha anunciat que registrarà una petició d’informació en el parlament, per tal de saber de quina forma es  distribuiran els 700 milions d’euros que rebrà el Consell del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). 

El president de la Generalitat Alberto Fabra (PP) va demanar 4.500 milions, però ara n'arriben 700 . Morera afirma que “és molt important que amb eixos diners es faça un exercici de responsabilitat i de transparència i per això demanem que ens diguen quina és la relació d’obligacions que conformen els 4.500 milions del rescat demanat i quines seran les prioritats que cobraran amb els 700 milions que finalment ha destinat l’estat a la Generalitat Valenciana”.

El portaveu de Compromís ha recordat que les prioritats anunciades pel vicepresident del Consell, José Ciscar, serien pagar als bancs venciment de deute. "Per tant, amb eixos 700 milions d’euros, el govern de Fabra no garanteix el pagament als proveïdors de la Generalitat, ni a les farmàcies, ni a les entitats socials, ni als centres de discapacitats, ni les subvencions pendents ni tampoc per a pagar el deute del govern valencià amb els ajuntaments”.

Compromís ha insistit que la prioritat han de ser els proveïdors de la Generalitat, les farmàcies, les entitats socials, els centres de discapacitats, les subvencions pendents i el deute del govern valencià amb els ajuntaments, entre d’altres. "Sincerament, amb la situació actual, la prioritat d’un bon govern ha de ser la de rescatar persones perquè els bancs poden esperar, encara que la prioritat del govern de Fabra siga rescatar als bancs”, segons Enric Morera.

- Segons la nota de Compromís

Morera: "La prioritat del PP és pagar el banc i no rescatar persones"
 

-