L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 d’octubre del 2012

Avui concert de Pau Alabajos, Xabi Arakama i Ximo Caffarena, amb Quim i Aina Sanç, a la Casa de la Cultura




Avui dilluns, a partir de les 7'30 de la vesprada, se celebra el concert de Pau Alabajos, el músic Xabi Arakama que sol actuar amb Obrint Pas i Ximo Caffarena, aquest darrer acompanyat per Quim i Aina Sanç, a la Casa de la Cultura dins dels actes de celebració del “9 d’Octubre”. El preu del concert és popular, i només tindrà un cost de 3,5 euros i l'organització depén de la Regidoria de Joventut..




El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha destacat  l’organització d’aquest magnífic concert per banda de l’Ajuntament per a celebrar com cal el “9 d’Octubre”.  “Ja fa molts anys que Tavernes no feia cap acte rellevant per a celebrar la diada dels valencians. Per a nosaltres este és un concert especial i per això hem fet un esforç important tant en els músics del cartell com en el preu de les entrades. Voldria convidar tots els vallers i també els seguidors de Pau Alabajos de tota la comarca a gaudir d’este concert únic i a participar en totes les activitats que estem preparant en l’Ajuntament. Esperem que serà un èxit i que la Casa de la Cultura de Tavernes s’omplirà per a escoltar música en valencià i de qualitat”. 

El concert  està inclòs dins dels actes que ha organitzat l’Ajuntament amb motiu de la celebració de la Diada dels Valencians, el 9 d’octubre, i que pots vore en un altra noticia, i s'hi inclouen activitats de caire festiu, cultural i institucional.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, una crítica civilitzada a la política de Joventut que faig, i costa publicar-la.

Anònim ha dit...

Evidentment, la crítica civilitzada no és la de 27/09/2012 9:46:00, sinó una anterior encara no publicada. Però bé, cabut de mena servidor insistix. Esta és tota la política de Joventut del Govern local? Concerts? Concursos? Reproduïm esquemes, repetim maneres de fer de la política fossilitzada: estretor de mires, absència de perspectiva. S'aposta per actuacions 'visibles', 'immediates', que no són 'radicals', que no aprofundixen; que no van a l'arrel. Actuacions poc costoses que no requerixen d'una excessiva despesa de temps, recursos o esforços. Actuacions que van d'un infecte Punt d'Encontre -un saló de recreatius- a una programació d'actes. I mentrestant, els nostres joves desorientats.

Anònim ha dit...

Per que organitza este acte la Regidoria de Joventut i no la de Cultura i Festes com sería lógic?
Crec que Joventut deuria gastar en altres coses com xarrades, cursets, formació, habilitar llocs d'encontre

Indesidenter ha dit...

I perquè no pot organitzar un concert la Regidoria de Joventut? No ho entenc.

I per exemple, la regidoria de Festes pot organitzar una paella per a la tercera edat? No serien Serveis Socials?

No importa que siga negre o blanc el gat, sinó que cace ratolins. Allò que importa és que el "9 d'Octubre" que mai ha significat res per als d'abans, comence a dignificar-se si realment es vol que siga el Dia dels Valencians.

Anònim ha dit...

Per que no fer el concert en la Plaça Major?
L'aforament de la Casa de la Cultura és de menys de 500 persones.
Hi ha que traure el 9 d'Octubre al carrer.

Anònim ha dit...

Supose que serà perquè ni tu ni ningú podrá assegurar que no plou, per exemple.
Dalt i baix 650 persones. Tant de bo anaren 649.

Anònim ha dit...

Tindrà algo que veure el que eu organitze un concejal del Bloc el que este cantant siga membre d'aquest col.lectiu ?

La verirat, no em pareix l'acte més adequat per a celebarar una festa "de tots" el portar a un artiste tant clarament "d' una part" .

Anònim ha dit...

Segurament t'agraden més els actes que fa a València el govern del PP del Consell i les actuacions que fan a València perquè eixes si que son de "tots".
O les condecoracions que es donen a persones, perquè eixes persones si que són de "tots".
O els concerts de la Fira de Juliol que també el cantants i grups són de "tots". Mai per ara ha actuat un cantant o grup en valencià.

Jo només em queixe perquè no hagen portat a Francisco i com a final i gran traca que cante "l'himno".

Em sembla que tu eres un altre que no vol vore tot el que ha passat anys i anys arrere, ni el que passa ara enc ara amb el PP, radio i televisió valenciana amb la musica en valencià.

Segur que voldries a Tavernes un concert amb Manolo Escolar i la Pantoja per al 9 d'octubre. Segur.

DiariValldigna ha dit...

Hem vist que hi ha unes quantes persones que diuen que fer un concert de Alabajos, de Arakama i Caffarena és polititzar el dia dels valencians en detriment del dia de la Hispanitat.
Nosaltres proposem que pel 9 d'octubre de 2013, canviem el nom del dia del valencians i celebrem el dia del futbolí, ens porten a Manolo Escobar i que ens cante que viva España, un grup de balls de Saragossa, que ens interprete unes jotes, la projecció de la pel·lícula "A mi la legión" en la plaça Major, una correguda de bous en memòria de Manolete, Arèvalo, que ens conte uns xistes de mariquites i tartamuts, i que tots els del tripartit estiguen tot el mati al passeig del País Valencià "cara al sol" fins que es cremen les cares.
L'Acte Institucional el dedicaran a la Cibeles i es marcaran tots els regidors un xotis, i un "cocido" per a dinar. En acabar, tots a la berbena de la Paloma al Monestir de Simat disfressats de sorro, i per la nit tots els gats son aiguats.
I aixì, tots contents.
Si és molt fàcil, chè!!!!
xoupaguejo!!!!