L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de setembre del 2012

Partit de bàsquet amb cadira de rodes

 

L'última activitat esportiva contemplada dins de la programació de Festes Majors tenia lloc ahir per la vesprada: el partit d'exhibició de bàsquet amb cadira de rodes protagonitzat pels Rangers de València.

L'associació "Valldigna accessible" promotora de l'acte en col·laboració amb l'Ajuntament, va projectar un video de presentació d'un llibre sobre les aventures d’Anizeto Calzeta.
És un llibre interactiu de Guillermo Fesser (Gomaespuma) i consta de les dues aventures “El misterioso caso de los fantasmas solitarios” i “Ruedas y el secreto del GPS”.

El president de l'Associació, Francisco Javier Chorda Sancho, va realitzar un parlament sobre la problemàtica general de les persones amb dificultats físiques i igualment va dirigir la paraula als assistents en nom de l'Ajuntament la regidora de Festes, Pilar Altur. També s'hiva fer el lliurament d'un llibre a la Biblioteca Municipal.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es pot vore el video amb la presentació a: http://www.youtube.com/watch?v=kIcMLMxAhV0&feature=youtu.be

La llibreria
ADELAIDA (C/Nou, 10, Tavernes de la Valldigna) té els llibres “*El Misterioso caso de los fantasmas solitarios*” i “*Anizeto Calzeta. **Ruedas y el secreto del GPS*” a disposició d’aquells que puguen estar interessats
en adquirir-los, molt recomanables per a xiquets a partir dels 8 anys.