L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de setembre del 2012

El Bloc de Tavernes protagonista al 6é Congrés del Bloc


L'alcalde valler, vicepresident del Congrés
 El sisè congrés nacional del Bloc Nacionalista Valencià ha ratificat amb un 85% dels vots la gestió del seu secretari general, Enric Morera. L'informe va aconseguir el vot favorable de 372 delegats, 54 es van abstenir i nou van votar en contra.

El col.lectiu de Tavernes ha tingut molt de protagonisme en la sessió d’avui. Jordi Joan, alcalde de la localitat, ha estat elegit vicepresident del Congrés i president dels treballs de la Ponència Política, càrrec que l’ha dut a coordinar els treball de la jornada, especialment els debats sobre ponències i esmenes a les mateixes, i les respectives votacions. El col.lectiu valler ha estat també un dels que més ponències ha presentat tant a la ponència política com a l’organitzativa, debatudes avui.

Jordi Joan, president de la Ponència Política, escolta Baldoví

Morera, en la seua intervenció davant el plenari, ha reafirmat l’aposta per la Coalició Compromís i per liderar el canvi polític a la Comunitat Valenciana. Morera ha assegurat que Compromís és l'opció de futur, capaç de crear un tercer espai polític que acabe amb un bipartidisme que ha portat als valencians a ser “un poble despersonalitzat i dividit en dos pols ideològics”.

El dirigent valencianista ha destacat l'increment en un 14% de la militància del Bloc, que supera ja els 2.800 afiliats, i el sanejament econòmic de la formació del qual deia “que no devem res i no ens dirigeix ni ens mana cap banc”.

Un moment del debat en el Congrés
 El secretari general del Bloc va anunciar que una oficina de transparència serà l'encarregada de complir a l'interior del partit allò que els càrrecs prediquen en la seua activitat política. El dirigent del Bloc va revelar que les expectatives són molt positives i que, segons les enquestes,  Compromís estaria en condicions d'obtenir un 40% més de vots que en les últimes eleccions. 

Els compromissaris voten aquest diumenge la nova direcció del Bloc i si, com és previsible, guanya la candidatura que encapçala Enric Morera, es renovarà en un 40% dels seus membres.

- Informació i fotografies remesa pel Bloc
-

1 comentari:

Un que esta allí. ha dit...

Vaja treball, Cotorra, es que esteu en totes. Després diran que exageres però es tant cert com que la Cotorra es la més xafardera de la Vall.