L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 22 de setembre del 2012

FESTES 2012: DIVENDRES 21: Grafits al Cantalot




Els murals
 A les 8’30 de la vesprada del divendres tenia lloc l’acte d’inauguració dels grafits del Parc del Cantalot. L’acte va començar amb la lectura de l’acta del jurat, forma per Tere Chafer, Charo Bonilla i Margarita Ferrandis, d’aquest primer “Concurs Local de Grafits” organitzat conjuntament per les regidories de Joventut i de Festes.

Foto de familia: autoritats, els autors grafiters i el jurat
El jurat atorgava el primer premi a l’obra “Sarvatxo” de Miguel Fons Ciscar, dotat amb 250 euros, el segon a l’obra “Temps canviant” de Llorenç Espí Sanchis i 150 euros i el tercer a “Practica l’esport” de Josep Estruch Muñoz i 100 euros. Igualment  s’agraïa la participació d’Abel  Císcar Felis i Mario Torres Fernandez, autors de les obres “Tavernes style” i “Contra la violencia de genere”  amb 20 euros.  

L'alcalde Jordi Joan es dirigeix als presents
 L’acte va estar presidit per l’alcalde Jordi Joan que va estar acompanyat per diversos regidors del govern municipal. L’alcalde va dirigir un breu parlament al centenar de persones de la barriada i familiars es que s’havien acostat a l’acte i va remarcar la voluntat de l’Ajuntament d’anar oferint millors serveis a la barriada, posar en valor el parc i així mateix, indicava que en pròximes edicions se seguiría oferint els espais murals del parc als joves artistas locals perquè oferiren les seues mostres artístiques a tot Tavernes i a la barriada.

PD: Informem que la foto de familia no té cap regidor de l’oposició eliminat amb photoshop o programa informàtic semblant. Simplement és que no hi acudiren a l’acte.  
-