L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 30 de setembre del 2012

No pintem res en Espanya: ni pinta res el govern valencià del PP, ni els valencians i valencianes importen massa a Rajoy .

 
El ministre d'hisenda, Cristobal Montoro, ens retalla el 35%
 El País Valencià rebrà en 2013 un total de 654,45 milions d'euros corresponents a la inversió real de l'Estat en les regions, la qual cosa suposa un 35,12% menys que en 2012, segons el projecte de llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al pròxim exercici.

En general, la inversió de l'Estat en les comunitats autònomes caurà en 2013 un 16,10% respecte a la d'enguany, però en el nostre país la caiguda com hem dit és el 35'12%, més del doble. Navarra, Balears i el País Basc són les altres comunitats que més perden, mentre que la inversió només augmentarà a Cantàbria, Murcia i Castella i Lleó.

Segons els comptes presentats aquest dissabte pel ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, l'Estat distribuirà en 2013 un total de 13.030,32 milions d'euros entre les 17 comunitats autònomes i les dues ciutats autònomes. Aquesta xifra, enfront dels 15.530,21 milions d'euros que es van aprovar finalment en la tramitació parlamentària dels Pressupostos per a 2012, suposa eixe descens del 16,10%.


Una serie de projectes que tenien pressupost rnguany, es queden ara sense consignació per a 2013. Són el tercer carril de l'autovia A-3 entre Bunyol i València, iniciat en 2004 i amb la finalització prevista per a 2016, i la rehabilitació i ampliació del Museu Sant Pío V de València.

Després de conèixer-se els detalls i el retall, el conseller d'Hisenda i Administració Pública valencià, José Manuel Vetla, ha justificat el fort descens valencià dient què es tracta d' “uns pressupostos austers i coherents” en els quals el Govern fa “un exercici de responsabilitat”. 


 Amén, sr conseller valencià.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara me'n recorde de la campanya del PP local, amb el cotxe electoral dient: el millor per a Tavernes, PP al Govern d'Espanya, PP a la Generalitat i PP a Tavernes.

Anònim ha dit...

Cal llegir cantant

No nos quieren oe
No nos quieren oe

Per tant

Ala Madrid, ala Madrid, ala Madrid (i ben lluny)