L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de setembre del 2012

Membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna rescaten una gosseta d'un pou.





Membres del Centre Excursionista rescataren el passat diumenge una gosseta, “Shakura”, del pou d’una antiga sènia d’uns 15 metres ubicada en el terme de Tavernes.

El rescat es va efectuar amb un sistema de politges muntades pels escaladors,sistema que s'utilitza per a rescats en simes o Coves, aconseguint en tan sols 20 minuts l'extracció de l'animalet del pou.

El Centre Excursionista de Tavernes ha denunciat la pràctica prou estesa en tota la comarca de tirar tota classe de deixalles en pous abandonats. Això comporta que els lixiviats provinents de les deixalles es filtren al subsol, contaminant greument els aqüífers subterranis.
           

El Centre Excursionista alerta a l’Ajuntament de la necessitat de tindre un inventari dels pous i antigues sénies, amb mesures de segellament donat que molts estàn coberts de brossa i són un perill per a qualsevol persona que passe pel seu costat.
-

4 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens envien per correu electrònic:

"Se podria considerar publicar una noticia sobre el perro rescatado. Ahora esta perrita está abandonada en la calle.Nosotros le estamos dando de comer pero no le podemos dar un hogar.Creo que se podria buscar al dueño,ya que me imagino que se habran quedado sus datos grabados en algun lado. Muchas gracias"

Anònim ha dit...

Menos mal que l'animalet es molt noble i no lladra ni mareja al personal....pero li estan donant de menjar....que algu li toke al amo que sabreu qui es ...xk no pots abandonar una vivenda per el.motiu que siga i deixar ala goseta alli al carrer!!!i si sel enporten alguja perrera ...xfavor que no el.maten xk es bon animalet!!

Anònim ha dit...

Felicitaciones a los que la sacaron del pozo pero una pena que no todo el mundo sea igual,actualmente esta perrita esta en las calle abandonada por su dueño sobreviviendo de la buena voluntad de los vecinos.Siendo tan buena esperemos que alguien haga algo para conseguirle un hogar como se merece.

Anònim ha dit...

Avui, fa 7 dies que van rescatar a Shakura dún pou i este matí la perrera se la endut espere que este animal no pateixca més i que una bona persona l´ adopte xq no es mereix res mal, es un bon animal i fidel, ara sí el seu amo, el que es va fer una foto am ella com si fòs un heröi deuria ser penalizat, no tindria que poder mai més agafar cap animal xq per a després abandonar-los!!!! No penseu que aquest fet es denunciable?