L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 9 de setembre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes dóna a conéixer que la Fase 2 del col·lector de l’Avinguda de la Platja es podrà escometre quan es tinguen els permisos adients







L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha volgut informar a l’opinió pública que la Fase 2 del col·lector de l’Avinguda de la Marina, que ha de servir per connectar-lo amb el canal de San Pablo per a després abocar a la mar, es podrà escometre quan l’Ajuntament tinga els permisos necessaris de les diferents administracions que intervenen en l’obra. Les administracions són la Demarcació de Costes de l’Estat, la Conselleria d’Infraestructures en la seua secció de costes i la Conselleria d’Agricultura pel que fa els abocaments de les aigües.

L’alcalde de Tavernes es va reunir personalment amb l’anterior cap de la Demarcació de Costes, Lídia Pérez, i recentment s’ha reunit amb l’actual cap, Vicente Iborra. L’alcalde ha manifestat que “estem impulsant des de l’Ajuntament una reunió de treball on estiguen representades totes les administracions per tal de desblocar les autoritzacions que permeten licitar i començar les obres”.

Jordi Juan ha recordat que “l’Ajuntament de Tavernes ja fa 5 anys que està sol·licitant els permisos que no han estat possibles per la mala sintonia existent entre les conselleries valencianes (amb govern del PP) i la Demarcació de Costes de l’Estat (abans amb govern del PSOE). Esperem donar prompte resposta al problema perquè ara sí que hi ha sintonia política  i a més, l’actual cap de la Demarcació de Costes és un dels enginyers responsables de la reurbanització de l’Avinguda de la Marina i sap massa bé els detalls de la globalitat del projecte”.

L’alcalde de Tavernes ha indicat que “després de que l’Ajuntament duga 5 anys tramitant les autoritzacions, qui també coneix perfectament la realitat de l’expedient és el cap de l'oposició, el Sr. Vidal, que en lloc d'explicar a la ciutat la situació del projecte, així com col·laborar amb el govern, es desprén en notes de premsa demagògiques que no aporten res ni cap solució a Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes vol informar que fins que la segona fase no estiga executada, l’Avinguda de la Marina de la Platja estarà sotmesa al risc d’inundacions quan es produïsquen fortes pluges si el sistema de drenatge provisional que hi ha ara instal·lat  falla per algun tall en el subministrament elèctric.

- Nota de l'Ajuntament de Tavernes


Per la nostra banda res a dir. Pensem que la nota oficial és clarificadora i ho resum ben clar: durant 5 anys, el anterior govern del PP va ser incapaç d’aconseguir els permisos i l’alcalde ja s’ha reunit amb qui els ha de donar i els ha explicat el que hi ha. 

Començar l’obra no depén ara de l’Ajuntament ni de l’alcalde, sinó de les Administracions – quina casualitat, totes governades ara pel PP – que són les que han de donar els permisos. Per tant, el PP local s’hauria de posar ja a treballar com ha fet l’alcalde, assessorar el govern del seu partit a València, fer-li vore el problema i demanar que els permisos es concedesquen ¡ja!. Estàs tardant, Manolo!. 
-