L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de setembre del 2012

La setmana del 8 al 13 d’octubre 2012 ve repleta d’actes fallers

  Les falles de Tavernes ja comencen a pegar les primeres campanades, i per als dies 8, 11 i 13 d'octubre la Federació de Falles Junta Local de Tavernes, ha organitzat diversitat d'actes, destacant, i ja enmarcat dins del que seran les Falles de Tavernes 2013, l'acte d'acomiadament de les falleres majors de Tavernes de l'any 2012, Sheila i Verònica, i la proclamació-exaltació de la fallera majors per al 2013, Raquel Mafé, juntament amb les seues repectives corts d'honor.
 
- 8 d'octubre de 2012.- II concurs de paelles nocturnes que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera a les 20.00h al local multiusos del carrer de Marjaletes. (Les bases són als casals de les comissions falleres)

- 11 d'octubre de 2012.- Inauguració del III Concurs Fotogràfic, acte que organitza la FdF per a enlairar la festa fallera. Hi podran participar tots els fallers, amb un màxim de 3 fotos per persona. La foto guanyadora serà el cartell anunciador de les falles 2013. Les fotos s'hauran de dur a la Casa de la Cultura el dimecres 10 d'octubre de 18.00-20.00h. (Les bases són als casals de les comissions falleres).

Falleres Major i Infantil: Verónica Martínes i Sheila Romero .
- 13 d'octubre de 2012.- Acomiadament i proclamació-exaltació.
Eixe dia serà el més intens i emocionant. Les falleres majors de Tavernes de la Valldigna 2012, la xiqueta Sheila Romero i Sra. Verònica Martínez, i les respectives corts d'honor s'acomiadaran del poble de Tavernes com a màximes representants del món faller.
D'altra banda serà un dia molt esperat per a la Sra. Raquel Mafé, ja que serà proclamada fallera major de Tavernes 2013, juntament amb les 5 (cinc) xiques que formaran part de la seua cort d'honor.

Font: La Veu de la Valldigna ( el rectificat de 5 xiques és nostre)
-


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque teniu que utilitzar la informació que publiquen altres mijans de comunicació? o teniu alguna cosa a veure amb la Veu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim res a vore. Simplement el respecte i admiració com a blog veterà de la Valldigna.

Tenim per norma fer un seguiment dels mitjans de comunicació més importants de l'Estat (Mundo, País, Vilaweb, Publico...), també dels del País Valencià i alguns dels blogs locals per tal de que no se'ns passe cap cosa que siga d'interés general i sobre tot de Tavernes i la Valldigna.
Hem de dir que en aquesta tasca ens ajuden prou les entitats locals i algun partit fent-nos arribar els seus comunicats.
Per ara no ens ha arribat mai cap nota de la Federació de Falles, i no sabem el perquè, quan sembla que si envia a altres blogs i el nostre correu està ben clar a la portada. Pensem que les 900 pàgines llegides que tenim de mitjana són per a tindre en compte i com que sabem que eixa informació és d'interés per a molta gent del poble, d'ací que hagem pres la informació de la Veu.

Anònim ha dit...

i perquè no us envia la informació la federació de falles? jo he llegit al blog del pp la noticia, al diari de Tavernes. Si a ells els envien la informació i a vosaltres no, no se vosaltres que opineu, però jo em sentiria un poc mosca i discriminada.
Jo segueix els blogs locals i no ho trobe bé açò.
Les falles no tenen per que ser de dretes o d'esquerres.