L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de setembre del 2012

Joan Baldoví: "No hi ha diners per a les persones, però sí que hi ha diners per a les armes"


El diputat de Compromís intervé per a oposar-se a la concessió d'un crèdit extra de 1.782 milions per pagar despesa en armament del Ministeri de Defensa. Amb un bolígraf i una llibre a la mà, Baldoví s'adreça al ministre i li ensenya quines són les "armes" de Compromís mentre li recorda que amb el que valen dos obusos es podrien haver mantingut els llocs de treball dels 79 investigadors del Centre Príncep Felip que portaven línies obertes sobre la cura del càncer, l'esclerosi múltiple.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

també hi ha diners per tal de pagar-li el sueldet a Morera, no? o això no cal dir-ho?

Anònim ha dit...

Efectivament. Qui treballa i compleix ha de cobrar, no com altres per exemple Francisco Campos que cobra tots els mesos i no s'acosta a les Corts, sense parlar de tota la colla de diputats del PP, que cobren i no fan res i a les proves cal anar: la nostra comunitat cada dia més endeutada, la sanitat pitjor, l'educació amb menys recursos i més fracás i ara nomes faltaven les fiambreres i sense transport, els serveis socials i de dependencia sense cobrar i cada dia més paro. I els diputats del PP cobrant tots els mesos.